Andělské poselství na víkend od 5. ledna: Čekají vás velké výzvy a změny, kterých se můžete bát

Přichází období plné změn a výzev, které si vyžadují silný a moudrý přístup. Není třeba se bát konfrontace, protože jste na ni připraveni. Co dalšího andělské karty pro tento víkend slibují?

Karta na tento víkend: Rytíř vzduchu

Rytíř vzduchu symbolizuje sílu, moudrost a svobodu. Tato karta vás vyzývá k prozkoumání vlastních myšlenek a nápadů a zároveň vám připomíná, že i když si to někdy neuvědomujete, vždycky máte v zádech někoho, kdo vás podpoří ve chvílích, kdy potřebujete nějakou radu nebo vedení.

V práci se nebojte vyjádřit své názory a pocity, nemějte strach z odsudků nebo odmítnutí. Dlouho jste na svém projektu pracovali a nyní je čas, abyste s ním vyšli na světlo. Nemusíte se vůbec obávat, sklidí zasloužený úspěch. Pokud však zůstanete v pozadí, aniž byste se ozvali, šéf může nabýt dojmu, že vlastně nejste potřeba. Tak se nebojte být aktivní.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop na rok 2024 podle znamení. Blížence čekají osudové změny, Lvy láska

Události ve vašem životě nabírají na rychlosti a po poklidném vánočním období přichází spousta akce, kdy možná budete mít pocit, že nic nestíháte. Může k vám přijít zcela nečekaná příležitost, o které už jste ani nedoufali, že by mohla do vašeho života vstoupit. Než se do ní však po hlavě vrhnete, nechte si nějaký čas na rozmyšlenou. Je možné, že nebude přesně podle vašich představ a nemá cenu, abyste se přizpůsobovali něčemu, čemu nevěříte.

Hledáte-li už delší dobu partnera pro život, pak se dobře rozhlížejte, už je totiž někde hodně blízko. Bude to velmi šarmantní osoba, která na věc rozhodně nepůjde pomalu. Vztah bude velmi rychle nabírat na obrátkách, což vás může zpočátku vyděsit, ale když necháte věci prostě plynout, zjistíte, že je vám v těchto energiích vlastně moc hezky.

Poslechněte si, co předpovídá pro rok 2024 slavná kartářka Helen Stanku:

Sdílejte článek
Štítky karty rytíř výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.