Celebrity

5. března 2024 09:30

Eliška Reiglová

Vztah Kalousové s Kazmou je minulost. Doufám, že lidem už to došlo, říká Andrea

Kazmův film One Man Show: The Movie boural rekordy českých kin v návštěvnosti a mnoho lidí tak na velkém plátně mělo možnost vidět, že snímek byl vlastně vzkazem jeho bývalé přítelkyni Andree Kalousové (27). Fanoušci ji poté zasypali zprávami, v nichž ji žádali, aby Kamilovi Bartoškovi (38) dala ještě jednu šanci. Modelka nyní dala znovu jasně najevo, že tak se nestane.

Miliony lidí nejen v kinech viděli, jak Kamil Bartošek alias Kazma prostřednictvím svého filmu vyjádřil Andree Kalousové, co k ní cítí a omluvil se jí. Sama modelka se na snímek šla podívat tak trochu pod nátlakem. Fanoušci, kteří film viděli, ji totiž informovali o tom, jaký vzkaz se v něm ukrývá. Ve zprávách i komentářích ji prosili, aby se ke Kazmovi vrátila.

V srpnu uplyne od premiéry One Man Show: The Movie rok. Zdá se ale, že stačilo pár měsíců k tomu, aby se rozčeřené vody znovu uklidnily. Kalousová sice přiznává, že sem tam nějakou zprávu ještě dostane, ale většina lidí se podle ní už smířila s tím, že pár s Kazmou už zkrátka a jednoduše nikdy tvořit nebude.

Čtěte také: Kazmův trapas u Honzy Dědka: Nechtěně ukázal rozkrok i tajný oltář s fotkami expřítelkyně

„Já si myslím a doufám, že už je to venku. Doufám, že lidem už došlo, že se k sobě nevrátíme. Já už to ani tolik nesleduju, občas ještě někdo něco napíše, ale už to docela ustalo, není to tak horké. Můj pocit je, že už to je takové mrtvé,“ řekla v rozhovoru pro eXtra.cz.

Lásce se nebrání

Momentálně je Andrea Kalousová nezadaná a do života jí ještě nepřišel muž, kvůli kterému by tento stav chtěla měnit. Do budoucna se tomu nicméně nebrání. „Otevřená novému vztahu jsem, řekla bych, že ano. Když by přišel někdo, s kým by to dávalo smysl, tak určitě. Ale nechci se zase na každou stranu do něčeho hrnout,“ vysvětlila.

Její nároky na budoucího partnera přitom nejsou nijak složité, i když je jich dost. „Nejdůležitější je, ať je pohodář a máme společné hodnoty a společný pohled na svět. Je toho strašně moc. Musí se toho potkat opravdu hodně, aby to fungovalo, je to vlastně až taková alchymie. Chci pohodáře, se kterým bude sranda a jen tak se z něčeho nepodělá,“ dodala.

Poslechněte si, co Kazma řekl o vzkazu své bývalé přítelkyni:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.