Celebrity

14. června 2024 12:01

Eliška Reiglová

Andrej Babiš popřál odloučené manželce k narozeninám. Jsi úžasná žena, vzkázal jí

Podnikatel a šéf hnutí ANO Andrej Babiš (69) s manželkou Monikou v dubnu oznámili, že se po třiceti společných letech rozcházejí. Nevypadá to ale, že by mezi nimi došlo k výraznému ochladnutí vztahů. O tom svědčí i přání, které k 50. narozeninám své manželky sdílel bývalý premiér na sociálních sítích. Je stručné, ale přitom láskyplné.

Andrej Babiš s manželkou Monikou v dubnu oznámili, že se po třiceti společných letech, z toho sedmi v manželství, rozcházejí. Prostřednictvím společných fotografií na sociálních sítích však také několikrát dokázali, že i přes rozchod spolu umí vycházet – vyrazili společně na hokejový zápas a také synovi uspořádali oslavu narozenin. Zlá krev tak mezi nimi patrně není.

O tom, zda se Babišovi chystají k dalšímu kroku odloučení, kterým je rozvod, zatím ani jeden z manželů nepromluvil. Nezdá se ale, že by rozchod měl vliv na vzájemnou úctu, kterou k sobě chovají. Důkazem je přání, které bývalý premiér zveřejnil na sociálních sítích u příležitosti 50. narozenin Moniky Babišové, stále ještě manželky a také matky jeho dvou dětí.

Naděje na návrat, myslí si lidé

„Moni, přeji ti všechno nejlepší k tvým krásným jubilejním narozeninám. Ať jsi hlavně zdravá a šťastná. Jsi úžasná žena,“ napsal Andrej Babiš k fotografii Moniky, a k textu pak přidal emotikon srdíčka. Do komentářů pak začali narozeninová přání a gratulace psát i další lidé, z nichž někteří věří, že toto gesto je předzvěstí lepších zítřků.

Moni, přeju ti všechno nejlepší k tvým krásným jubilejním narozeninám. Ať jsi hlavně zdravá a šťastná. Jsi úžasná žena ❤️ #happybirthday

Posted by Andrej Babiš on Thursday, June 13, 2024

„Moni, i já přeji všechno nejlepší. A zkus to ještě s Andym, jo? Je to šéf,“ nabádá pohlednou blondýnku k obnově romantického vztahu s bývalým premiérem jeden z komentujících. „Určitě se k sobě vrátíte,“ napsala jedna z fanynek Andreje Babiše, která jako jedna z mála nepřipojila ani narozeninovou gratulaci.

Podívejte se, jak Babišovi oznámili rozpad vztahu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 9. 2024

Dnes se k vám mohou dostat pikantní, ale možná i nepěkné drby. Můžete pochybovat o motivech blízkého přítele. Prozkoumejte všechny tipy, které dostanete, a zjistěte si skutečná fakta, než je přijmete jako pravdu. Mnohé informace budou pravděpodobně mylné. Vaše představivost je na výši, a tak byste se mohli pokusit psát nebo kreslit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.