Andrej Babiš po rozchodu dává na sítě fotky s Monikou. Frederik má holku, prozradil

Andrej Babiš se rozchází s manželkou Monikou

Manželská dvojice, která vypadala, že ji nic nerozdělí, před nedávnem oznámila rozpad vztahu. Přesto teď Andrej Babiš (69) přidává na sociální sítě rodinné fotky, na kterých se oba s manželkou Monikou usmívají. Společně oslavili 20. narozeniny syna Frederika a pyšný otec promluvil o jeho vztahu.

Po nečekané zprávě o rozchodu Andreje Babiše s Monikou Babišovou, kteří spolu třicet let tvořili pár, se médii prohnaly zvěsti o tom, že politik nově randí s Marketérkou Anetou Zicklerovou. Teď ale Babiš na sociální sítě přidává čím dál více rodinných fotek, na kterých je nejen dcera Vivien a syn Frederik, ale také Monika. A nutno říct, že celá rodina vypadá spokojeně.

Jste spolu, nebo nejste? Ptají se zmatení fanoušci

Zda spolu bývalí partneři mohou trávit čas i jako přátelé, anebo se dali znovu dohromady, vědí jen oni sami. Každopádně si jako rodina umí užít společné chvíle a vyrazili tak třeba fandit Čechům na hokejový zápas nebo oslavili dvacáté narozeniny syna Frederika. V obou případech se všichni usmívají a vypadají (alespoň na fotkách) jako idylická rodina. „Všechno nejlepší, máme tě moc rádi, Fredy,“ napsal Andrej Babiš ke společnému snímku rodiny s dortem.

Přečtěte si také: Dobrá nálada navzdory rozchodu: Andrej a Monika Babišovi vyrazili společně na hokej

Když Babiš umožnil svým fanouškům pokládat mu otázky prostřednictvím příběhu na Instagramu, ihned přišel dotaz na to, zda má sympatický Frederik holku. „Frederik má holku už asi tři roky. Je to strašně fajn holka a moc si spolu rozumí,“ uvedl pyšný otec. Uvidíme, jestli takto otevřeně promluví i o svém vztahu s Monikou a prozradí, zda spolu jen velmi dobře vycházejí, nebo se ho pokusili slepit.

Sdílejte článek
Štítky rodina oslava vztah Andrej Babiš Monika Babišová Frederik Babiš Vivien Babišová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.