Celebrity

7. července 2024 10:19

Eliška Reiglová

Vivien Babišová se vysmála tátovi. Natočila jeho jízdu na kole bez schopnosti řadit

Prodloužený víkend a pěkné počasí přímo vyzývají k času strávenému venku. Bývalý premiér Andrej Babiš (69) se rozhodl spojit příjemné se zdraví prospěšným a vzal své děti na cyklistický výlet. Nemohl ale tušit, že dcera Vivien (23) z něj udělá internetovou senzaci. Natočila, jak se mu směje za to, že usilovně šlape na kole, protože na něm neumí řadit.

Rozchod Andreje Babiše a jeho manželky Moniky pravděpodobně nic nezměnil na tom, jak funguje jako otec. Víkendu, který o den prodloužil státní svátek, se rozhodl využít ke sportovní aktivitě s dětmi. Sám nejprve sdílel snímky z hor, na kterých vše působilo idylicky. Dcera Vivien pak ale na Instagramu ukázala realitu.

Čtěte také: Babišovi Patrioti mají novou posilu. Frakci posílí španělská krajně pravicová strana Vox

Vybaven elektrokolem se bývalý premiér vydal se svými potomky na silnici, a právě tam byly jeho snahy synovi i dceři pro smích. Vivien dokonce natolik, že se rozhodla natočit, jak její otec usilovně šlape do pedálů, zatímco ona ani její bratr se kvůli jízdě moc namáhat nemusejí. „Když někdo neumí na kole přeřadit,“ napsala k videu.

Vivien záběry sdílela na stories, které po 24 hodinách nejsou dostupné. Ač se jindy prezentuje jako dáma, v rozverné náladě si neodpustila sprosté slovo. „Jak šlape, já se pose*u smíchy, já z něj nemůžu,“ řekla. A skutečně bylo slyšet, že smíchy sotva popadá dech. Video si můžete pustit ZDE na sociální síti X.

Výlet bez Moniky

K rodinnému výletu se tentokrát nepřidala Monika Babišová. Ač se rodiče dvou už dospělých dětí rozešli, v poslední době se bok po boku objevovali víc než v posledním půl roce před oznámením, že se rozhodli jít každý svou vlastní cestou. Leckdo tak mohl očekávat, že do pedálů se společně opřou všichni. Tento víkend ale patřil jen otci, Frederikovi a Vivien.

Podívejte se, jak manželé Babišovi oznámili rozchod:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.