Celebrity

23. října 2023 09:26

Eliška Reiglová

Annu Slováčkovou bojující s rakovinou přepadla viróza. Rychle uklidňovala fanoušky

Slováčková promluvila o těžké nemoci

Zpěvačka Anna Julie Slováčková (28) začátkem října oznámila veřejnosti, že jí byla znovu diagnostikována rakovina a že se po křtu nové desky pouští do léčby. Zcela zastavit svůj program nechtěla, o víkendu ho ale musela zrušit, protože ji postihly další zdravotní problémy.

Zpěvačka Anna Julie Slováčková byla s vysokými horečkami upoutána na lůžko, a tak se nakonec musela omluvit z pracovních povinností, které měla na uplynulý víkend naplánované v Brně. Je si nicméně jistá, že další práce v ohrožení není. „Mám obyčejnou virózu. Nic jiného neruším,“ ujistila odhodlaně Anička redakci CNN Prima NEWS.

Anička v minulosti prodělala rakovinu prsu a svůj boj s nemocí sdílela i na sociálních sítích, kde se stala oporou pro další ženy procházející podobným soubojem. Po křtu své nové desky se rozhodla fanouškům na Instagramu sdělit, že se jí rakovina vrátila a že ani tentokrát nemoci nic nedaruje. Začala podstupovat léčbu a hodlá zlou chorobu znovu porazit.

Oblíbená umělkyně se rozhodla fanouškům s návratem nemoci svěřit až po křtu nového alba, její nejbližší ale pochopitelně už před touto událostí věděli, čím si prochází. „Anička je veliká bojovnice. Samozřejmě že každá nemoc má svůj čas a dostává člověka do stavů, které si třeba ani nechce připustit,“ řekl pro magazín Showtime její otec Felix Slováček.

Další léčba

Anička Slováčková si bulky v prsu nahmatala už v roce 2016, tehdy šlo o nádor nezhoubný. Rakovina prsu jí byla diagnostikována v roce 2019, absolvovala kvůli ní sérii chemoterapií a také operaci. Kromě vlasů přišla v důsledku nemoci a léčby také o obočí, o všem ale otevřeně hovořila nejen na sociálních sítích, čímž šířila osvětu a pomáhala mladým ženám s podobnými obtížemi. Nyní je pro ni nicméně diagnóza horší.

„Jednak už vím, co všechno to obnáší, a jednak je to prostě podruhé, finální věc. Ale věřím, že jak jsem to zvládla poprvé, zvládnu to znovu. Jenom mě strašně štve, kolik lidí, kteří moji cestu léčby sledovali, teď bude vyděšených. Dala jsem jim naději a teď tohle. Vím, jak je psychika mocná, vím, že to zní hrozně, ale jeden z důvodů, proč jsem se bála zveřejnění, je ten, že jim přinesu zklamání,“ přiznala.

Anička Slováčková poděkovala za podporu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.