Celebrity

10. října 2023 11:20

Eliška Reiglová

Felix Slováček o dceřině nemoci: Pociťuju vztek i strach, Anička je ale bojovnice

Felix Slováček se svěřil, jak vnímá situaci kolem nemoci své dcery Aničky

Zpěvačka Anna Julie Slováčková (28) v těchto dnech vstřebává, že znovu bojuje s rakovinou. Stejně tak se s touto zprávou musí vyrovnávat i její rodina, která o jejím onemocnění pochopitelně věděla dřív než veřejnost. Felix Slováček (80) věří, že jeho dcera nemoc porazí.

Zpěvačka Anna Julie Slováčková v minulosti prodělala rakovinu prsu a svůj boj s nemocí sdílela i na sociálních sítích, kde se stala oporou pro další ženy procházející podobným soubojem. Po křtu své nové desky se rozhodla fanouškům na Instagramu sdělit, že se jí rakovina vrátila a že ani tentokrát nemoci nic nedaruje. Začala podstupovat léčbu a hodlá ji znovu porazit.

„Vybojovala jsem si to poprvé – věřím, že to zvládnu i podruhé. Člověk míní… a něco tam nahoře nebo dole mění, a tak když jsem měla 8. 9. oslavovat vydání desky a nového klipu, potvrdili mi návrat rakoviny a na žádné oslavy už nebyla chuť. Co cítím? Strašný vztek. A pochopitelně strach,“ napsala zpěvačka a herečka na sociálních sítích.

Opora v rodině a zlý sen

Slováčková se rozhodla fanouškům s návratem nemoci svěřit až po křtu nového alba, její nejbližší ale pochopitelně už před touto událostí věděli, čím si prochází. „Anička je veliká bojovnice. Samozřejmě že každá nemoc má svůj čas a dostává člověka do stavů, které si třeba ani nechce připustit,“ řekl v pořadu Showtime její otec Felix Slováček.

Čtěte také: Herečka ze seriálu Krok za krokem opět bojuje s rakovinou. Chemoterapii odmítá

Když se oblíbené zpěvačce na jaře letošního roku zdál nepříjemný sen, rozhodla se okamžitě zalarmovat svého otce. Paradoxně ji tento sen týkající se jeho zdravotního stavu nakonec dovedl ke zjištění, že nemocná je ona sama. Slováček se totiž přihlásil k lékařce, ke které pak šla i jeho dcera, když ji trápil kašel.

„Anička měla šílený sen, že mám něco s plícemi a pod pravou lopatkou obrovskou díru. Tak jsem se trochu polekal a přihlásil se k paní doktorce Čermákové na plicní oddělení. Ona mě zrentgenovala a řekla, že jsem zcela zdravý,“ zavzpomínal.

Mohlo by vás zajímat: Helena Růžičková si vlastní smrt předpověděla na den přesně

Zpěvačka a herečka má nyní velkou oporu nejen v rodině, ale i ve svých příznivcích. „Stejně jako Anička pociťuju vztek, ale zároveň mám i strach. A myslím, že budeme potřebovat hodně štěstí,“ doplnil Felix Slováček.

Anička Slováčková poděkovala fanouškům za podporu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.