Velký životní krok Anife Vyskočilové. Cukrárnu vyměnila za firmu, kde ji nikdo nezná

Anife Vyskočilová je podnikavá žena, která se nebojí zkoušet nové věci. Není to tak dávno, co si otevřela vlastní cukrárnu. Tu sice nakonec zavřela, teď si ale našla nové zaměstnání v zahraniční firmě a je velice spokojená. Co na sebe prozradila?

Živelná Anife Vyskočilová nedávno oslavila 50. narozeniny a vypadá stále úžasně. Speciální recept na krásu ale nemá, naopak si dělá legraci z toho, že příliš doporučených rad nedodržuje. „Já se cítím na tolik, na kolik se cítím. Vím, že mi je padesát, a nehraju si na to, že vypadám dobře. Výborná je mimochodem třeba káva, tu piju ráno i večer. Všechno, o čem se píše, že se to nemá dělat, schválně dělám,“ řekla Anife v rozhovoru pro Expres.cz.

Mohlo by vás zajímat: Ivan Vyskočil o soužití s Ivanou Andrlovou i exotickou Anife. Která byla lepší?

Bývalá manželka Ivana Vyskočila se proslavila především svými kurzy orientálního tance. Donedávna měla i vlastní cukrárnu, která se jmenovala Kavárna u Anife, kde vlastnoručně pekla i obsluhovala. Svůj podnik ale před rokem a půl zavřela. Neúspěch ji však nezastavil. Vrhla se na další projekt a svou kariéru zaměřila jiným směrem.

Práce pro německou firmu

Usměvavá brunetka nakonec skončila u německé firmy a spolupráci si nemůže vynachválit. „Teď pracuji v německé společnosti, taky to ale neventiluji. Je to práce, kterou miluju a která je velice vážná. Vždycky jsem byla podnikavá a seriózní, což možná nikdo ani neví. Dělám stavby, překládám a tak dále,“ prozradila Anife, která je ráda, že ji tam nikdo příliš nezná.

Čtěte také: Tajemství jedné z nejslavnějších rolí Ivana Vyskočila. Hrát v Kamarádovi do deště odmítal

„Teď jsem tam rok a jsem v novém kolektivu moc spokojená, protože tam nikdo neví, kdo je Anife, protože jsou to Němci,“ dodala na závěr kráska s tím, že k ní lidé díky tomu přistupují jinak a bez zbytečných soudů a předsudků.

Jak se Anife Vyskočilová ocitla v Česku? Spletla si autobus a už tu zůstala:

Sdílejte článek
Štítky práce zaměstnání narozeniny podnikání firma celebrity Anife Vyskočilová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.