Celebrity

17. září 2024 19:18

David Laštovka

Dcera Munzarové a Dvořáka přiznala nervový kolaps. Annu vzchopil milovaný děda

Z Anny Dvořákové, dcery Barbory Munzarové a Jiřího Dvořáka, která letos oslavila dvaadvacáté narozeniny, roste talentovaná herečka. Zahrála si v několika filmech a seriálech a její slavní rodiče na ni mohou být pyšní. Jak se ale nyní svěřila, v minulosti prošla velmi těžkým obdobím. Zažila psychický teror a nervový kolaps.

Anna Dvořáková vyrůstala ve slavné umělecké rodině. Otec Jiří Dvořák, matka Barbora Munzarová, dědeček Luděk Munzar a babička Jana Hlaváčová patřili a patří k uznávaným českým hercům. Jak nyní přiznala, už na základní škole však kvůli tomu čelila šikaně. „Lidi na mě nebyli úplně hodní, protože jsem měla slavné příbuzné. Bylo mi řečeno, že nechápu problémy běžných smrtelníků. Třeba vůbec nevím, co je to práce. Když už jsem něco řekla, tak mě hned okřikovali - no jo, ty to máš lehký,“ svěřila se nyní Anna Dvořáková v podcastu (ne!)ZÁVISLÁ.

Mohlo by vás zajímat: Utajovaná dcera herečky Jany Hlaváčové pracuje jako strážnice u městské policie. Život v ústraní jí vyhovuje

Nedokázala vycházet z domu ani jíst

Od sedmé třídy proto začala navštěvovat psychologa. Následky podlomeného sebevědomí vyústily v panické ataky a úzkosti, které vedly k tomu, že nedokázala vycházet z domu ani jíst. Musela chodit na kapačky, aby měla alespoň trochu živin.

Čtěte také: Jaké byly poslední dny a chvíle zesnulé Jany Hlaváčové? Vážnou nemocí netrpěla, říká dcera

„Nemohla jsem ani spát, měla jsem panickou ataku trvající co tři hodiny. Nakonec mě vezla rychlá. To se stalo několikrát a pak jsem musela navštívit psychiatrii. Jen na pár hodin, pomohli mi,“ sdělila Anna. Lékaři jí předepsali antidepresiva. Díky nim a terapiím mohla začít zase normálně fungovat.

Pomohl jí dědeček

Rodiče i prarodiče jí byli po celou dobu velkou oporou. Velmi se jí věnoval také její milovaný dědeček Luděk Munzar. „Trávili jsme spolu hodně času. Ne, že by mě rodiče zanedbávali, ale byli často v divadle. Chodili jsme spolu na procházky, byl se mnou pořád a naučil mě nějakým morálním věcem, proto jsem byla schopná se nakonec vzchopit,“ prozradila Anna Dvořáková, která by se díky své kráse mohla živit jako modelka.

Čtěte také: Hvězda seriálu Eliška a Damián promluvila o slavném dědečkovi. Luděk Munzar ji krmil párky

Táhne ji to ovšem k herectví. Zahrála si v několika filmech a seriálech. Vídat jsme ji mohli například v seriálu Eliška a Damián, který vysílala TV Prima. Kromě toho se stala velmi úspěšnou influencerkou. Na profilu má více než milion sledujících z celého světa.

Podívejte se na rozhovor s Annou Dvořákovou v 7 pádech Honzy Dědka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.