Těžké období zpěvačky Anny K.: Po rozchodu kvůli zdravotním problémům ruší koncerty

Poté, co zpěvačka Anna K. (59) v emotivním příspěvku na sociální síti v pondělí oznámila fanouškům, že už netvoří pár s kytaristou Tomášem Varteckým (54), přišla další velká rána. Kvůli zdravotním komplikacím byla nucena zrušit čtvrteční i páteční koncert.

Oblíbená hudebnice Anna K. aktuálně prožívá temné období. Nejenže si prochází náročnými chvílemi po rozchodu s muzikantem Tomášem Varteckým, nyní ji postihly zdravotní problémy.

Kvůli svému zdraví musela zrušit hned dva koncerty. „Moc se omlouváme všem fanouškům, ale bohužel kvůli zdravotním komplikacím musíme zrušit čtvrteční vystoupení v Riegrových sadech a páteční koncert ve Valmezu přeložit,“ informovala Anna K. prostřednictvím příspěvku na sociální síti Instagram.

„Věříme, že se Anna K. do příštího víkendu uzdraví a bude moct zase zpívat. O novém termínu koncertu vás budeme brzy informovat. Přejeme Anně K. hodně sil a brzké uzdravení. Děkujeme za pochopení,“ píše se dále v prohlášení. Jaké konkrétní zdravotní problémy zpěvačku trápí, nebylo zveřejněno.

Pomocnou ruku podala Anně K zpěvačka Olga Lounová, která ve čtvrtek večer na stage v Riegrových sadech vystoupí místo ní. „Zvu vás takhle narychlo na zítřejší koncert v Riegrových sadech, na kterém zaskakuji za Annu K, která onemocněla,“ oznámila Lounová na Instagramu a poslala své kolegyni milou zprávu. „Přeji brzké uzdravení, Aničko. Myslím na tebe,“ vzkázala Olga Anně K.

Čtěte také: Detaily rozchodu Varteckého a Anny K.: S novou partnerkou se hudebník seznámil v hotelu

Pod příspěvkem o zrušených koncertech se okamžitě objevily stovky hřejivých komentářů nejen od fanoušků, ale i od známých tváří českého showbyznysu. „Drž se. Ty zvládneš vše, to už víme,“ napsal moderátor Míra Hejda. Podporu Anně K v podobě emoji srdíčka vyjádřily dále herečka Mahulena Bočanová, influencerka Nikol Leitgeb či designérka Ivana Mentlová.

Konec velké lásky

Anna K. v pondělí dala svým fanouškům vědět, že vztah s kytaristou Varteckým skončil po téměř 27 letech. Muzikant přitom sdílel na svém profilu fotky s novou láskou už před týdnem. „Je na čase říct, že již nějakou dobu je moje partnerka Martinka,“ napsal minulou středu ke snímku, na kterém objímá Martinu Virák-Lipnickou. Nejenže tvoří pár, Vartecký se nechal slyšet, že už dokonce sdílí společnou domácnost.

Čtěte také: Bolest Anny K.: Snoubenec Vartecký ji po 27 letech vyměnil za jinou ženu

Zdroj z blízkého okolí hudebníka prostřednictvím deníku Blesk informoval, že důvodem rozchodu Anny K. a Varteckého je kytaristova závislost na alkoholu a drogách. „Život nám připravil mnoho nástrah, které se dařilo dlouho zvládat, já sama jsem udělala všechno, co jsem mohla, a nestačilo to. Nakonec jsem boj za náš vztah musela sama poprvé vzdát. Tomáš si vybral cestu, na které už ho doprovázet nemůžu. Zažili a vytvořili jsme spolu spoustu krásných věcí a ty z našeho života nikdy nezmizí,“ nastínila zpěvačka v emotivním příspěvku.

V exkluzivním rozhovoru Anna K. hovořila o svatbě:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.