Čerstvě zamilovaný Vartecký poprvé o rozchodu s Annou K.: Pár netvoříme od února

Českou hudební branží cloumá zcela nečekaný rozchod páru, který byl ještě včera považován za jeden z těch nejstabilnějších. Po bezmála třiceti letech svůj rozchod oznámili zpěvačka Anna K. a kytarista Tomáš Vartecký. Exsnoubenec populární zpěvačky se nyní vyjádřil ke spekulacím o tom, že za krachem dlouholetého vztahu byla jeho nevěra.

Anna K. o svém zlomeném srdci své fanoušky na sociálních sítích informovala v úterý večer a její slova způsobila nemalý poprask. „To, co teď píšu, je jedno z nejbolavějších psaní. Můj život se za posledních pár měsíců opět otočil ze světla do tmy. Naše cesty s mým životním partnerem Tomášem se po 27 letech rozešly,“ uvedla v poměrně dlouhém vyjádření zpěvačka. Ta přiznala, že v posledních letech jejich vztah prošel řadou zkoušek a nakonec se jej nepodařilo udržet nad vodou.

Čtěte také: Anna K. se vlastních dětí nedočkala. Mám takovou adoptivní dceru, přiznala s vděkem

Rozchod zdánlivě nerozlučného páru je o to větším šokem, že ani ne před rokem – během posledních Vánoc – Tomáš před Annou konečně poklekl a požádal ji o ruku. Prakticky ihned po tomto oznámení se začalo intenzivně spekulovat nad tím, co tuto zdánlivě nerozlučnou lásku nevratně zničilo. Spekulovalo se o nevěře, alkoholu i drogách, přičemž ke všem třem věcem měl mít Tomáš dle různých zdrojů blízko.

Muzikant svůj nový vztah s partnerkou Martinou oznámil už 31. července, tedy o pět dní dříve, než Anna K. oznámila rozchod, avšak na jeho veskrze nesledovaném Instagramu si informace veřejnost prakticky nevšimla. Nynější vyjádření, v němž se Tomáš dostal i k tématu údajné nevěry, už si získalo rozhodně více pozornosti.

„Médii nyní probíhají všelijaké informace. Co se týká rozchodu s Annou K., musím potvrdit, že od února 2024 již netvoříme pár. Můj nový vztah s Marťou musím také potvrdit,“ začal zcela na rovinu Tomáš své rovněž poměrně dlouhé vyjádření. V tom dále popsal, že s novou partnerkou Martinou Virák-Lipnicki již nejenže tvoří pár, ale sdílejí i společnou domácnost.

„Nyní s Marťou sdílíme jednu domácnost a je mojí obrovskou oporou ve všem, co dělám. A prosím o respektování našeho soukromí a očekávám slušné vyjadřování, ať už máte na věc jakýkoli názor,“ vysvětlil Tomáš, který se dle svých slov chystá naplno vrhnout do sólové kariéry a začít vystupovat jakožto účinkující interpret.

Čtěte také: Modlím se za chudáky Ukrajince. Občas mě napadá, že je to konec světa, přiznává Anna K.

Kytarista, který byl své expartnerce mimo jiné oporou při jejich dvou soubojích se zákeřnou rakovinou, ve svém vyjádření rovněž zdůraznil, že jeho nová láska nebyla důvodem rozpadu vztahu s Annou K. „Musím vyvrátit, že Marťa byla důvodem rozchodu. Poznal jsem ji v dubnu 2024 až po ukončení vztahu s Annou K.,“ vyvrátil Vartecký spekulace o své nevěře populární zpěvačce.

Anna K. loni oslavila 30 let na scéně:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 9. 2024

Berani, dnes k vám členové rodiny možná nebudou upřímní, zejména pokud jde o práci v domácnosti. Nebuďte překvapeni, když uslyšíte výmluvy. Může to být nepříjemné, ale nenechte se tím vytočit. Nechte domácí práce plavat. Dělejte něco, co vás baví. Je to větší zábava než vynášení odpadků.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.