Bolest Anny K.: Snoubenec Vartecký ji po 27 letech vyměnil za jinou ženu

Místo plánování svatby přišel rozchod. Zpěvačka Anna K. (59) na Instagramu oznámila, že ukončila po 27 letech vztah s muzikantem Tomášem Varteckým (54). Důvodem má být podle zdroje z jejich blízkého okolí kytaristovo holdování alkoholu a drogám, on sám ale zároveň na sociálních sítích už ukazuje snímky s jinou ženou.

„Moji drazí přátelé, kamarádi, to, co teď píšu, je jedno z nejbolavějších psaní. Sděluje se mi těžko, že se můj život za posledních pár měsíců opět otočil ze světla do tmy. Víte, že o svém soukromí na veřejnosti většinou nehovořím. Teď ale přišel čas, kdy se vyjádřit k situaci, ve které jsem se ocitla, bohužel musím,“ napsala Anna K. v emotivním příspěvku na platformě Instagram.

Čtěte také: Anna K. se vlastních dětí nedočkala. Mám takovou adoptivní dceru, přiznala s vděkem

„Svěřuji se vám tady proto, abyste se tuhle nemilou a vážnou věc dozvěděli poprvé ode mě. Naše cesty s mým životním partnerem Tomášem se po 27 letech rozešly,“ uvedla hudebnice s tím, že jejich vztah byl plný lásky, porozumění a sounáležitosti, kterou si jen člověk může přát. „Naše blízkost ani nejde pojmenovat, byli jsme jako jeden,“ připomněla.

Fanouškům oznámila, že poslední roky však nebyly lehké ani pro jednoho z páru. „Život nám připravil mnoho nástrah, které se dařilo dlouho zvládat, já sama jsem udělala všechno, co jsem mohla, a nestačilo to. Nakonec jsem boj za náš vztah musela sama poprvé vzdát,“ vysvětlila.

Čtěte také: Modlím se za chudáky Ukrajince. Občas mě napadá, že je to konec světa, přiznává Anna K.

„Nějaký čas teď asi nedokážu předstírat, že je vše kolem mě zalité sluncem. Věřila jsem, že mám vybráno a že mě už žádná temnota nepotká. Nenapadlo mě, že se mýlím. Tomáš si vybral cestu, na které už ho doprovázet nemůžu. Zažili a vytvořili jsme spolu spoustu krásných věcí a ty z našeho života nikdy nezmizí,“ zakončila Anna K., která teď prožívá jedno z nejtemnějších období.

Plánovali veselku

Není tomu dlouho, co dvojice obvolávala příbuzné a kamarády, aby je pozvala na přísně utajovanou svatbu, která se měla konat na konci srpna.

„Všichni jsme se moc těšili a hlavně jim to oběma moc přáli. Zdálo se, že se plní jeden příběh lásky zakončený svatbou. Jenže najednou jsem se dozvěděl, že je vše zrušeno,“ řekl deníku Blesk hudebník, který spolupracuje s Tomášem Varteckým. Žádost o ruku proběhla přitom teprve během uplynulých Vánoc.

Boj s démony

Pár tvořili Anna K., vlastním jménem Luciana Krecarová, a Tomáš Vartecký obdivuhodných 27 let. Za tak dlouhou dobu toho prožili mnohé. Společně překonali nástrahy, které jim osud nachystal, například zákeřné onemocnění zpěvačky. Rakovinu prodělala dvakrát.

„Tenkrát Anna ukázala svou sílu. Držela nad vodou nejen sebe, ale i Tomáše, a do toho bojovala s nemocí. Všechno to ustáli. A když přišla od Tomáše žádost o ruku, bylo to jak filmový happy-end. Jenže pak se vše zhroutilo,“ popsal Blesku zdroj z blízkého okolí.

Podle zasvěcence roli v jejich rozchodu nesehrála nevěra, nýbrž drogy a alkohol. „Tomáš měl vždy blízko k experimentování s nejrůznějšími látkami a rád alkohol. Lucka vše snášela, dokud to bylo v nějaké přijatelné míře,“ prozradil zdroj s tím, že ač dosud se mu dařilo za pomoci odborníků mít závislost pod kontrolou, v posledních měsících se kytaristovi užívání drog a alkoholu vymklo z ruky.

Nová žena

Anna K. má na sociálních sítích výrazně větší počet sledujících než její bývalý partner, a tak se mnoho lidí o rozchodu dozvědělo právě od ní. Kdo ale čirou náhodou sleduje Varteckého, mohl si už před několika dny povšimnout toho, že oficiálně oznámil nový vztah. „Je na čase říct, že již nějakou dobu je moje partnerka Martinka,“ oznámil.

Od prvního snímku s novou ženou po boku stihl kytarista zveřejnit ještě další tři, což fanoušci zpěvačky v komentářích zrovna neschvalují. „Minulý vztah ještě ani pořádně nevychladnul, a vy tady s fotkama nové partnerky jedete jako buldozer. Dost nevyzrálé, o chybějící úctě a empatii ani nemluvím. Ale muzikanti to mají zřejmě jinak,“ napsala například jedna z fanynek.

V exkluzivním rozhovoru Anna K. hovořila o svatbě:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.