Monika Binias poslala drsný vzkaz Varteckému: Od Anny K. sis pohoršil, raději už nehul

Monika Binias se nebojí veřejně vyjádřit svůj názor. Tentokrát se na sociální síti ostře vyjádřila k rozchodu zpěvačky Anny K. a Tomáše Varteckého. Strefila se do známého kytaristy a naznačila, že si s novou partnerkou pohoršil.

Když se Monice Binias něco nelíbí, nemá absolutně žádný problém to říci veřejně. Před pár týdny prostřednictvím svého podcastu a sociální sítě Instagram útočila na mladší dceru Charlotte Štikovou, kterou obviňovala z užívání drog. Před nedávnem se zase obula do dcery Ornelly Koktové, kterou označila za krkavčí matku s tím, že na dětech šetří, když se sama topí v penězích.

Nyní se Binias veřejně vyjádřila k rozchodu kytaristy Tomáše Varteckého a oblíbené zpěvačky Anny K. Ačkoli muzikantka oznámila na sociální platformě Instagram rozpad vztahu teprve v pondělí, Vartecký sdílel na svém profilu fotky s novou láskou už před týdnem. „Je na čase říct, že již nějakou dobu je moje partnerka Martinka,“ napsal minulou středu ke snímku, na kterém objímá Martinu Virák-Lipnickou. Nejenže tvoří pár, Vartecký se nechal slyšet, že už dokonce sdílí společnou domácnost.

Čtěte také: Čerstvě zamilovaný Vartecký poprvé o rozchodu s Annou K.: Pár netvoříme od února

Zdroj z blízkého okolí hudebníka prostřednictvím deníku Blesk informoval, že za rozpadem sedmadvacetiletého příběhu velké lásky má stát závislost na alkoholu a drogách Varteckého.

Vartecký si pohoršil

Moniku Binias především pohoršilo, že Vartecký vyměnil okouzlující zpěvačku Annu K za výše jmenovanou Martinu. „Nedávno v našem podcastu jsme rozebíraly, že muži si dost často, skoro vždy rozchodem a novou partnerkou pohorší,“ upozornila Binias v instagramovém příběhu, přičemž jako pozadí za textem jí posloužila právě fotografie hudebníka s novou přítelkyní.

„Takže Anno K., jsi královna a vše přebolí,“ poslala hřejivá slova zpěvačce, která ještě před nedávnem hovořila o svatbě s dlouholetým partnerem. Varteckému pak vyslala drsný vzkaz. „A ty už raději nehul,“ napsala rozhořčená Binias.

V exkluzivním rozhovoru Anna K. hovořila o svatbě:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 9. 2024

Dnes se k vám mohou dostat pikantní, ale možná i nepěkné drby. Můžete pochybovat o motivech blízkého přítele. Prozkoumejte všechny tipy, které dostanete, a zjistěte si skutečná fakta, než je přijmete jako pravdu. Mnohé informace budou pravděpodobně mylné. Vaše představivost je na výši, a tak byste se mohli pokusit psát nebo kreslit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.