Anna K. potřebuje na spánek úplné ticho a tmu. Na hotely si vozím matraci, říká

Anna K. v Show Jana Krause

Zpěvačka Anna K. stále koncertuje a hudbě věnuje svou maximální pozornost. Během roku odehraje až 200 show a projíždí republiku společně se svou kapelou. Jak zvládá přejezdy a tolik času na cestách? A co prozradila o svém spánku?

Oblíbenou zpěvačku Annu K. čeká od listopadu do konce prosince turné k albu Údolí včel. „To je krásné nové album,“ dodala hudebnice s tím, že jeho název se trochu inspiroval stejnojmenným filmem Františka Vláčila z roku 1967. „Já jsem potkala pana Kačera před půl rokem, když ještě byl mezi námi, a povídali jsme si, a také on se mě ptal, jestli je to tím inspirované. Takže řekla bych ano, tak jako zdálky,“ popsala Anna K. v premiérovém dílu pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat už ve středu od 21.40 na Primě.

Velice pilně ovšem koncertuje v podstatě po celý rok. „Já odehraju tak dvě stě koncertů za rok,“ vypočítala zpěvačka. „Sto padesát určitě. A jezdím dodávkou s kapelou, a už mě to tedy zmáhá. Asi si najdu řidiče. Ale zase bych nebyla s klukama, se kterýma je legrace, a občas mě to dost osvěží,“ dodala Anna, která ještě v březnu letošního roku mluvila o svatbě. Místo toho ale přišel drsný rozchod.

Několik hodin na cestách a nedostatek spánku

Jak takové ježdění vypadá? „My jedeme šest hodin, máme jedno vystoupení, pak jedeme dvě hodiny přejezd, pak máme další koncert, třeba dvojáček, a pak jedeme šest hodin zpátky, protože druhý den hrajeme úplně na konci republiky,“ popsala Anna K. „Mě to dřív strašně bavilo, před třiceti lety, teď už mě to zmáhá. Ale já si nestěžuju,“ nezapomněla dodat sympatická brunetka. Očividně se tedy moc nešetří. „Všechno je o té hlavě. Proto se snažím, když jsou těžké, nelehké, nepříjemné chvíle, být s tou partou,“ svěřila se umělkyně.

Mohlo by vás zajímat: Nejen Anna Slováčková nebo Anna K. Tyhle ženy bojovaly s rakovinou. A nevzdaly se!

Dále na sebe prozradila to, že má dlouhodobé potíže se spánkem. „Teď jsme byli na třech koncertech o víkendu a spali jsme na hotelu, což já taky těžce nesu. Ale už mám ty hotely vytipované, mám tam pořád stejný pokoj a jsem v tomhle trochu až autista,“ konstatovala písničkářka. „A vozím si svoji matraci, protože se cítím bezpečněji, když ji mám. Hotely, kde spím, jsou dobré hotely, je tam ticho. Vždycky poprosím všechny pokojské, aby se mému pokoji vyhýbaly. Potřebuju úplné ticho a úplnou tmu,“ popsala humorné zkušenosti. Naopak ale s sebou nevozí svého velkého psa plemene cane corso, které stručně charakterizuje tak, že vypadá, jako když se přifoukne boxer. „Ten je teď po velké operaci. On má pětašedesát kilo a prdly mu vazy v koleni. Takže teď je doma a musí se léčit a být velmi v klidu, což je dost těžké,“ posteskla si umělkyně, která má odjakživa ráda velké psy a předtím chovala třicet let bordeauxské dogy. Jedna z nich jí prý vždycky strašně připomínala Honzu Krause!

V exkluzivním rozhovoru Anna K. hovořila o svatbě:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.