Celebrity

26. října 2023 08:59

Eliška Reiglová

Anna Slováčková už neplánuje budoucnost: Odmítám se nervovat z toho, co bude

Zpěvačka Anna Julie Slováčková (28) už podruhé statečně bojuje s rakovinou, a přestože toho s fanoušky nesdílí tolik jako v minulosti, dostává se jí od nich velké podpory. Nyní se Anna rozhodla svěřit s tím, co jí psychicky alespoň trochu ulevuje. Už neplánuje budoucnost a nelinkuje si vše tak, jako to dělávala dřív.

Anna Julie Slováčková ve svých 28 letech už podruhé bojuje s rakovinou, momentálně podstupuje léčbu kvůli nálezu na plicích. Když se s rakovinou mladá zpěvačka potýkala poprvé a po dvou letech opravdu zvítězila, přikládala velkou váhu pozitivnímu myšlení. Nyní se, možná trochu podvědomě, rozhodla své psychice ulehčit tím, že přestala přemýšlet nad budoucností.

„Nedávno jsem dostala v jednom rozhovoru otázku, jaké jsou moje plány do budoucna. ‚Ha! Ty vám mile ráda všechny řeknu!' Myslela jsem si, ale pak seděla jak přikovaná a najednou vůbec nevěděla, co říct,“ napsala Anička Slováčková na Instagram k několika selfie fotografiím, na nichž se s pěkným líčením a v modrých šatech usmívá.

Už žádné zklamání

Naplánováno měla dosud zpěvačka v podstatě vše, nejen to, co bude dělat za hodinu, ale i za rok. Když se ale její představy nesplnily, byla zklamaná. „Že jsem neměla ve 27 letech manžela a dvě děti a barák plnej zvířat za Prahou. Že jsem nedodělala konzervu… že nevyšlo tohle a tamto. No a jak jsem tak seděla a paní novinářka čekala na mou odpověď, tak mi došlo, že snad poprvé v životě nemám naprosto žádný plán. Nic. Nula. Žádná vidina,“ svěřila.

„Vlastně by se spousta lidí mohla vyděsit, že to je přece v mojí situaci třeba špatně a že musím nahlížet do budoucnosti s nějakou vidinou a tak… ale víte, na co jsem přišla? Že je mi tak zatraceně dobře. Nemám žádnej stres a napětí, že mi to zase nevyjde, že všechno bude jinak. Prostě jsem tady a teď a odmítám se nervovat z toho, co bude zítra,“ přiznala Slováčková, co jí ulevilo.

Optimismus

Už v letech minulých Anička Slováčková ukázala, že je duší optimistka, a právě díky svému přístupu se stala inspirací mnoha ženám a dívkám, ať už si procházely podobnou situací jako ona, či nikoliv. Nyní ví, že co se má stát, to se stane, a že co se nestane, na to zkrátka ještě není vhodná doba. S otevřenou myslí čeká, co jí život přinese.

„Ono nějak bude. A bude dobře, protože v to jediné věřím. Že se věci vyvedou co nejlépe pro moji cestu, která mi je dána. Prostě jsem odevzdala svou tíž a těším se z každých nových dveří, zkoušek a cest. Dopadnou tak, jak mají. A hlavně i ty neúspěchy, všechny chyby a plány, co dopadly jinak, tak dopadly pro moje dobro. Nebyl na to prostě ten správný čas,“ dodala zpěvačka.

Anička Slováčková promluvila o své diagnóze:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.