Celebrity

26. října 2023 08:59

Eliška Reiglová

Anna Slováčková už neplánuje budoucnost: Odmítám se nervovat z toho, co bude

Zpěvačka Anna Julie Slováčková (28) už podruhé statečně bojuje s rakovinou, a přestože toho s fanoušky nesdílí tolik jako v minulosti, dostává se jí od nich velké podpory. Nyní se Anna rozhodla svěřit s tím, co jí psychicky alespoň trochu ulevuje. Už neplánuje budoucnost a nelinkuje si vše tak, jako to dělávala dřív.

Anna Julie Slováčková ve svých 28 letech už podruhé bojuje s rakovinou, momentálně podstupuje léčbu kvůli nálezu na plicích. Když se s rakovinou mladá zpěvačka potýkala poprvé a po dvou letech opravdu zvítězila, přikládala velkou váhu pozitivnímu myšlení. Nyní se, možná trochu podvědomě, rozhodla své psychice ulehčit tím, že přestala přemýšlet nad budoucností.

„Nedávno jsem dostala v jednom rozhovoru otázku, jaké jsou moje plány do budoucna. ‚Ha! Ty vám mile ráda všechny řeknu!' Myslela jsem si, ale pak seděla jak přikovaná a najednou vůbec nevěděla, co říct,“ napsala Anička Slováčková na Instagram k několika selfie fotografiím, na nichž se s pěkným líčením a v modrých šatech usmívá.

Už žádné zklamání

Naplánováno měla dosud zpěvačka v podstatě vše, nejen to, co bude dělat za hodinu, ale i za rok. Když se ale její představy nesplnily, byla zklamaná. „Že jsem neměla ve 27 letech manžela a dvě děti a barák plnej zvířat za Prahou. Že jsem nedodělala konzervu… že nevyšlo tohle a tamto. No a jak jsem tak seděla a paní novinářka čekala na mou odpověď, tak mi došlo, že snad poprvé v životě nemám naprosto žádný plán. Nic. Nula. Žádná vidina,“ svěřila.

„Vlastně by se spousta lidí mohla vyděsit, že to je přece v mojí situaci třeba špatně a že musím nahlížet do budoucnosti s nějakou vidinou a tak… ale víte, na co jsem přišla? Že je mi tak zatraceně dobře. Nemám žádnej stres a napětí, že mi to zase nevyjde, že všechno bude jinak. Prostě jsem tady a teď a odmítám se nervovat z toho, co bude zítra,“ přiznala Slováčková, co jí ulevilo.

Optimismus

Už v letech minulých Anička Slováčková ukázala, že je duší optimistka, a právě díky svému přístupu se stala inspirací mnoha ženám a dívkám, ať už si procházely podobnou situací jako ona, či nikoliv. Nyní ví, že co se má stát, to se stane, a že co se nestane, na to zkrátka ještě není vhodná doba. S otevřenou myslí čeká, co jí život přinese.

„Ono nějak bude. A bude dobře, protože v to jediné věřím. Že se věci vyvedou co nejlépe pro moji cestu, která mi je dána. Prostě jsem odevzdala svou tíž a těším se z každých nových dveří, zkoušek a cest. Dopadnou tak, jak mají. A hlavně i ty neúspěchy, všechny chyby a plány, co dopadly jinak, tak dopadly pro moje dobro. Nebyl na to prostě ten správný čas,“ dodala zpěvačka.

Anička Slováčková promluvila o své diagnóze:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.