Celebrity

24. října 2023 09:10

Eliška Reiglová

Anička bojuje s rakovinou, Dáda s alkoholem. Rodina všechno zvládne, věří Slováček

Anna Julie Slováčková (28) začátkem října oznámila veřejnosti, že jí byla znovu diagnostikována rakovina. Tuto zprávu fanoušci těžce přijímali, daleko větší bolest ale zažívala rodina, která se zlou zprávu dozvěděla o něco dříve. Matka, otec a bratr se nyní snaží být zpěvačce velkou oporou, Felix Slováček mladší (40) je optimistický a věří, že vše dobře dopadne.

Zpěvačka Anna Julie Slováčková návrat rakoviny před svými fanoušky tajila, protože nechtěla, aby tato informace zastínila křest její nové desky. Po velkolepé události se rozhodla vyjít s pravdou ven a realitu ohledně svého zdravotního stavu sdělila fanouškům prostřednictvím Instagramu. Rodina o kruté zprávě věděla o něco dříve.

Nyní jsou to právě nejbližší příbuzní, kteří se snaží být Aničce co nejvíc nápomocní. „Kdo jiný by měl být největší oporou než rodina, takže už si to v podstatě zažíváme potřetí a dobře to dopadne,“ řekl deníku Blesk hudebník Felix Slováček mladší, který už ze zkušeností ví, co jeho sestra nyní potřebuje a jak ji podpořit.

Zdrcená matka

Anička Slováčková si bulky v prsu nahmatala už v roce 2016, tehdy šlo o nádor nezhoubný. Rakovina prsu jí byla diagnostikována v roce 2019, absolvovala kvůli ní sérii chemoterapií a také operaci. Přestože se veřejně nevyjádřila, podle informací výše zmíněného deníku je Dagmar Patrasová diagnózou své dcery zdrcená.

V souvislosti s někdejší královnou dětských srdcí se v posledních letech řešil alkohol a řízení. V srpnu za nabourání do zaparkovaného vozidla a betonových zábran dostala peněžitý trest ve výši 200 tisíc korun a dvouletý zákaz řízení na všechny druhy motorových vozidel. Zbavila se Dáda svých démonů, aby mohla být dceři větší oporou? „Já myslím, že ano,“ řekl Slováček vyhýbavě s tím, že věří, že jeho rodina je silná a vše zlé překoná.

Anička Slováčková si hlídá své soukromí

Během svého prvního boje s rakovinou Anna Slováčková sdílela na sociálních sítích v podstatě vše. Byla tak inspirací pro ženy, které se potýkaly s podobnými problémy. V tuto chvíli se rozhodla, alespoň na nějaký čas, tak otevřená nebýt. Nejprve v sobě musí zpracovat pocity, které ji v souvislosti s návratem nemoci přepadly.

„Vím, že poprvé jsem s vámi sdílela hodně, ale potřebuji se s tím sama víc smířit a poprat o samotě... Alespoň dočasně. Pracovat budu i dál, dokud budu moci. A když nebudu moci, tak se holt svět nezboří. Dávejte na sebe pozor, prosím. Buďte zdraví. Mám vás ráda,“ sdělila Anička fanouškům.

Anna Slováčková promluvila o své diagnóze:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.