Australští hasiči nafotili sexy kalendář. Je plný svalů a roztomilých zvířátek

Při pohledu na jednotlivé měsíce v tomto kalendáři se zapotíte asi i v prosinci. Sexy australští hasiči opět nafotili kalendář se zvířátky. Výtěžek poputuje na dobrou věc, ostatně jako každý rok. Když se spojí krása a dobro, nemůže vzniknout nic jiného než naprostý unikát. A to tento kalendář rozhodně je.

Ne nadarmo se říká, že jsou muži v uniformách pro ženy sexy. Je to jakýsi obecný stereotyp, jelikož je dámy vnímají jako novodobé rytíře a zachránce. A soudě podle toho, jak jde kalendář s australskými hasiči na dračku, je tomu skutečně tak. Poprvé spatřil světlo světa v roce 1993 a od té doby se těší obrovské popularitě. Každý rok se do něj dostane 12 svalnatých mužů, kteří pózují s roztomilými zvířátky.

Čtěte také: Top 5 ochránců podle horoskopu. Muži ve znamení Raka i Býka se za vás budou bít

Momentálně se kalendář prodává už v 90 zemích světa a každoročně se díky němu podaří vybrat miliony korun. Ty si ale modelové nerozdělují mezi sebe. Výtěžek na rok 2024 poputuje na dobrou věc a peníze se věnují dobrovolnickým organizacím na podporu ohrožených koal nebo těžce nemocných zvířat. Vybrané peníze za kalendáře na příští rok půjdou organizaci Queensland Koala Society. Koaly jsou ohrožené zejména v důsledku ničivých požárů, které zachvátily Austrálii. V období 2019 až 2020 tam uhynulo až 60 tisíc těchto zvířat.

Každý rok nové tváře

Každý rok se pečlivě vybírá z australských hasičů po celé zemi, jak informuje časopis QNews. Nejedná se o žádné modely, ale o skutečné muže z oboru. Na výběr je pak několik druhů kalendářů, ve kterých hasiči pózují s kočkami, psy, koňmi a dalšími zvířaty. Zájemci si mohou charitativní kalendář pořídit na webových stránkách hasičů.

Mohlo by vás zajímat: Nedostatek sexu působí na naše tělo. U žen klesá libido a milování může bolet

Od roku 1993 se prostřednictvím kalendářů podařilo vybrat přes úctyhodných 3,4 milionu dolarů, což je v přepočtu více než 78 milionů korun. A pořádnou fanouškovskou základnu má tento projekt také na sociálních sítích. Ženy na Instagramu jsou z mužů u vytržení. „Už chápu, proč je v Austrálii pořád tolik požárů,“ poznamenala v komentáři vtipně jedna sledující.

Podívejte se na záznam z finále Muž roku 2023:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.