Celebrity

25. ledna 2024 17:10

David Laštovka

Michaela Badinková má s hercem Janem Teplým dvě děti. Na svatbu jsme ale líní, tvrdí

Půvabná herečka Michaela Badinková, která slaví 45. narozeniny, už dvacet let žije ve spokojeném vztahu s o tři roky starším hercem Janem Teplým, s nímž má dvě dcery. Proč se ještě nevzali a stále žijí takzvaně na psí knížku?

Michaelu Badinkovou s Janem Teplým seznámila její herecká kolegyně a moderátorka Tereza Kostková. „Bylo to v Blaníku, kde jsem měla představení Miluju tě, ale... Hezký kluk, řekla jsem si. Rozhodně mě zaujal,“ zavzpomínala Michaela na osudové setkání v rozhovoru pro deník Právo. Sympatie byly vzájemné. Pro oba to byla láska na první pohled. Po čase spolu začali bydlet a narodily se jim dvě dcery – v roce 2011 Evelína, o tři roky později Emílie.

Čtěte také: Tereza Kostková za drahé věci neutrácí. Zbytečně kupuju jen dřevěné tácky, říká

Přestože tvoří spokojenou rodinu, na svatbu zatím stále nedošlo. „Vůbec nic proti manželství nemám. Absolutně nic, opravdu! Je to krásná událost v životě lidí a navíc tradice mám velmi ráda. Ctím svatbu jako slavnostní akt. Ale v něčem ho nepotřebuju,“ vysvětlila herečka. A podobný názor prý sdílí i její partner, jehož otec Jan Teplý patřil k legendám českého filmu, divadla a dabingu.

Podívejte se na rozhovor s partnerem Michaely Badinkové Janem Teplým:

„Tohle máme asi oba nastavené stejně. Ani jeden z nás nemá potřebu náš vztah zpečeťovat. A tak roky plynou a pořád se objevuje něco důležitějšího než svatba. Každá sezona je tak nabitá! Před létem, kdy se těšíme, že budeme mít prázdniny a že pojedeme k moři, začít organizovat svatbu? To ne. Zjišťujeme, že jsme na to líní. Ale ani jeden z nás proti tomu nic nemá, jsme i zasnoubení, prstýnek mám. Ovšem i naše holky pátrají, jestli se vezmeme. Říkáme jim, že někdy jo,“ prozradila s úsměvem.

Michaela Badinková se narodila ve slovenských Malackách, stejně jako její blízká kamarádka, herečka Zuzana Norisová. Na svět přišly ve stejný rok o pouhý den od sebe. „Od porodnice přes základku a konzervatoř jsme šly spolu až do Prahy. Chodily jsme na balet, na hudebku, na dramaťák. Trávily jsme skoro čtyřiadvacet hodin denně spolu. Spaly v jedné posteli, když jsme spolu bydlely v Bratislavě. Říkaly jsme si pokrevní sestry. Bylo to hezké období a teď mi to v životě chybí. Ale propojeny jsme pořád,“ uvedla Michaela v rozhovoru pro deník Právo.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.