Celebrity

24. ledna 2024 15:40

David Laštovka

Zuzana Norisová plánuje svatbu až v šedesáti. Se sestrou Soňou jsou spřízněné duše

Slovenská herečka a zpěvačka Zuzana Norisová, českým divákům dobře známá z filmového muzikálu Rebelové, která slaví 45. narozeniny, má o šest let starší sestru Soňu. Nejenže jsou si vzhledově podobné, ale dokonce si vybraly i stejnou profesi. Jak spolu vycházejí?

Zatímco například Jana Brejchová se sestrou Hanou nebo zesnulá herečka Jana Hlaváčová se sestrou Danou příliš dobře nevycházely, Zuzana a Soňa Norisovy jsou spřízněné duše. Odmalička až dodnes spolu udržují hezký vztah. Právě o šest let starší Soňa inspirovala mladší sestru při volbě budoucího povolání.

Mohlo by vás zajímat: Slavní sourozenci, kteří si nemohou přijít na jméno. Kdo spolu válčí a proč?

„Začala studovat herectví dřív než já a od dětství mě s sebou pořád někam brala a poslouchala jsem, co si povídají na babincích budoucí herečky, tanečnice a zpěvačky. Poznala jsem tak třeba její spolužačku Darinku Rolincovou a mohla pak machrovat ve škole s její podpisovou kartou,“ zavzpomínala Zuzana Norisová v rozhovoru pro deník Blesk.

David Kraus se do ní bláznivě zamiloval

V Česku se ale paradoxně stala slavnou dřív než její starší sestra. Mohl za to muzikálový film Filipa Renče Rebelové, v němž si mimochodem zahrály obě. Zuzana na sebe ale díky roli maturantky Terezy upozornila více a stala se hvězdou. Jak Zuzana přiznala, nikdy na sebe nežárlily, naopak jedna druhé úspěch přeje.

Čtěte také: Jak se změnili herci z kultovního muzikálu Rebelové? A co teď dělají?

„Nejsme rivalky. Jsem ráda, že se Soně daří,“ přiblížila herečka, do které se ve svých 19 letech bláznivě zamiloval hudebník a herec David Kraus. Byl do ní tak zblázněný, že o ní dokonce napsal píseň, v níž se velmi upřímně vyznal ze svých citů. Ona ale jeho lásku neopětovala. Dnes už naštěstí oba tuto záležitost berou s humorem.

David Kraus promluvil o vztahu se Zuzanou Norisovou i oblíbené talkshow u Honzy Dědka:

Zuzana Norisová našla životní lásku po boku slovenského herce Ondreje Kovala, se kterým má dvě dcery: brzy jedenáctiletou Júlii a tříletou Lilianu. Obě holčičky se jim narodily v únoru. Zatím se s partnerem nevzali, svatbu však mají naplánovanou. „My máme od školy dohodu, že se vezmeme v šedesáti. I kdyby byl každý z nás s někým jiným, prostě se vezmeme,“ prozradila s úsměvem v rozhovoru pro slovenský časopis Báječná žena.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.