Bez své lásky Báry Mottlové by David neobstál. Pánové po jídle poměřují centimetry

Barča pomohla - Prostřeno! S29 (67)

V úterý se u plotny předvede finalista Muže roku 2022 David Pleva. Ten drží přísnou dietu, a tak se soupeři bojí, že si nepochutnají. U stolu vznikne zajímavý konflikt týkající se výšky. Je Petr opravdu nejmenší?

Tento týden vaří účastníci pánské soutěže krásy. V úterý pohostí soupeře David Pleva, který v pondělí prozradil, že získal titul za nejhezčí tělo. Žije s přítelkyní, herečkou a Playmate Bárou Mottlovou, v Teplicích. Byt, ve kterém bude vařit, ale patří jeho rodičům. Osmadvacetiletý nutriční terapeut a kondiční trenér se považuje za introverta, ale zajímalo ho, jak probíhá natáčení Prostřeno! Soupeři od něj nečekají velké kuchařské výkony.

Petr zná jeho běžný jídelníček, tak už dopředu hlásí, že by si nedal kuře s rýží. A samozřejmě právě toto bude na menu. Dále David slibuje zeleninový salát, mozzarellu v županu jako druhý předkrm a čokoládový dort. Dezert vyvolá nejvíce obav. Pánové si hlídají linii a František prohlásí, že si dort nedá. Nemusejí se však obávat. Dostanou totiž rozmixovaný banán s čokoládou.

Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Podívejte se, jak se Petr s Viktorem měří, kdo je vyšší:

Přesný návod od přítelkyně

Předkrmový salát bude nakonec nejsložitějším pokrmem z menu. Spousta krájení dá Davidovi zabrat. Soupeři to však ocení. Salát bude vypadat i chutnat výborně. David se pyšně zmíní, že je to recept jeho přítelkyně Báry. Bez ní by menu nedal dohromady. „Úplně každá ingredience je její,“ prozradí David. To pánové moc dobře chápou. I oni se radili se svými drahými polovičkami, Petr zase se svou sestrou. Jen František se pochlubí, že on si vše promyslel sám. Však se už nyní můžete na prima+ podívat na jeho čtvrteční zdravé vaření.

Večeře bude v přátelské atmosféře a David nic výrazně nepokazí. Jako zábavu si pánové dají souboj v páce. To nebude pro všechny příjemné. Přece jen svaly nejsou všechno a kupodivu si neškrtne ani boxer Viktor. V rámci poměřování sil vyvstane téma, kolik kdo měří. Petr si postěžuje, že ho ostatní považují za nejmenšího, což bere jako křivdu. Sám se neměřil, ale cítí se tak na 180 cm. Viktor, který má 181 cm, se s ním proto poměří. Ve videu v článku se podívejte, jak to dopadlo. Celá věc bude mít dohru i další den. Dívejte se v úterý na Davidovu večeři a dozvíte se, kolik dostane za svůj výkon bodů.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima dieta Prostřeno! zdravá výživa David Kremeň Muž roku Bára Mottlová Petr Ngo David Pleva prima+ František Knobloch Viktor Agateljan

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.