Billie Eilish řekla, že ji přitahují i ženy. Následoval odliv fanoušků, dokonce i výhrůžky

Billie Eilish v minulosti randila s muži. Nedávno však během rozhovoru otevřeně přiznala, že se jí líbí také ženy. V reakci na to pak přišla o sto tisíc fanoušků na Instagramu. Jak se k celé situaci vyjádřila sama zpěvačka?

Autorka několika hitů má svůj originální styl, a to jak v hudbě, tak i oblékání. Dříve Billie Eilish nosila spíše klučičí věci v oversize střihu. Poté fanoušky mile překvapila, když se na veřejnosti objevila jako opravdová dáma v šatech a s výstřihem, který dal vyniknout jejím přednostem. Otázky kolem její sexuální orientace se ale spíše neřešily.

Mohlo by vás zajímat: Po Billie Eilish i Anna Slováčková. Uzdravení slaví novým účesem. Šla na fialovo!

Zpěvačka však v nedávném rozhovoru učinila neplánované přiznání. Sdělila, že ji přitahují ženy. „Nikdy jsem neměla pocit, že bych mohla s ženami být, přitom je mám strašně ráda. Přitahují mě jako lidé,“ přiznala Billie pro Variety. „Ženy mě fyzicky přitahují, ale jejich přítomnost a krása mě děsí,“ sdělila otevřeně hudebnice.

Kvůli přiznání přišla o některé fanoušky

V den, kdy článek o její sexuální orientaci vyšel, přišla Billie Eilish o 40 tisíc fanoušků na Instagramu. Od té doby už ztratila více než 117 tisíc sledujících. Ačkoliv ji většina lidí v její otevřenosti podporuje, objevilo se také několik kritických komentářů od lidí, kteří v reakci na to dokonce vyhrožovali, že kvůli tomu přestanou poslouchat její hudbu.

Čtěte také: Zpěvačka Billie Eilish obdržela od svého stalkera děsivé zprávy! Naznačoval jí, že ji chce podříznout!

O víkendu proběhla akce Hitmakers, kterou pořádal právě časopis Variety. Billie tam získala cenu za filmovou píseň roku What Was I Made For, kterou nazpívala pro film Barbie. V rámci rozhovoru během události přiznala, že o své odpovědi v listopadu neuvažovala jako o nějakém veřejném přiznání. „Neuvědomila jsem si, že to lidi nevědí. Říkala jsem si: Není to zřejmé?“ odpověděla během rozhovoru. Dál sdělila, že na takové věci nevěří. „Proč prostě nemůžeme existovat? Dělám tyhle věci už dlouho, jen o nich nemluvím,“ sdělila zpěvačka, která dodala, že je ale ráda, že už o ní její fanoušci vědí. „Stále mám z žen strach, ale myslím si, že jsou krásné,“ dodala na závěr Billie.

Celebrity sdělily svůj názor na různé druhy sexuální orientace:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.