Billie Eilish řekla, že ji přitahují i ženy. Následoval odliv fanoušků, dokonce i výhrůžky

Billie Eilish v minulosti randila s muži. Nedávno však během rozhovoru otevřeně přiznala, že se jí líbí také ženy. V reakci na to pak přišla o sto tisíc fanoušků na Instagramu. Jak se k celé situaci vyjádřila sama zpěvačka?

Autorka několika hitů má svůj originální styl, a to jak v hudbě, tak i oblékání. Dříve Billie Eilish nosila spíše klučičí věci v oversize střihu. Poté fanoušky mile překvapila, když se na veřejnosti objevila jako opravdová dáma v šatech a s výstřihem, který dal vyniknout jejím přednostem. Otázky kolem její sexuální orientace se ale spíše neřešily.

Mohlo by vás zajímat: Po Billie Eilish i Anna Slováčková. Uzdravení slaví novým účesem. Šla na fialovo!

Zpěvačka však v nedávném rozhovoru učinila neplánované přiznání. Sdělila, že ji přitahují ženy. „Nikdy jsem neměla pocit, že bych mohla s ženami být, přitom je mám strašně ráda. Přitahují mě jako lidé,“ přiznala Billie pro Variety. „Ženy mě fyzicky přitahují, ale jejich přítomnost a krása mě děsí,“ sdělila otevřeně hudebnice.

Kvůli přiznání přišla o některé fanoušky

V den, kdy článek o její sexuální orientaci vyšel, přišla Billie Eilish o 40 tisíc fanoušků na Instagramu. Od té doby už ztratila více než 117 tisíc sledujících. Ačkoliv ji většina lidí v její otevřenosti podporuje, objevilo se také několik kritických komentářů od lidí, kteří v reakci na to dokonce vyhrožovali, že kvůli tomu přestanou poslouchat její hudbu.

Čtěte také: Zpěvačka Billie Eilish obdržela od svého stalkera děsivé zprávy! Naznačoval jí, že ji chce podříznout!

O víkendu proběhla akce Hitmakers, kterou pořádal právě časopis Variety. Billie tam získala cenu za filmovou píseň roku What Was I Made For, kterou nazpívala pro film Barbie. V rámci rozhovoru během události přiznala, že o své odpovědi v listopadu neuvažovala jako o nějakém veřejném přiznání. „Neuvědomila jsem si, že to lidi nevědí. Říkala jsem si: Není to zřejmé?“ odpověděla během rozhovoru. Dál sdělila, že na takové věci nevěří. „Proč prostě nemůžeme existovat? Dělám tyhle věci už dlouho, jen o nich nemluvím,“ sdělila zpěvačka, která dodala, že je ale ráda, že už o ní její fanoušci vědí. „Stále mám z žen strach, ale myslím si, že jsou krásné,“ dodala na závěr Billie.

Celebrity sdělily svůj názor na různé druhy sexuální orientace:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.