Celebrity

23. září 2024 23:00

Josef Šťastna

Bitka před domem Agáty Hanychové. Pustili se do sebe Soukup a Dopita

V pondělí večer mělo dojít k bitce v pražské části Suchdol. Podle několika zdrojů zasahovala před domem Agáty Hanychové policie kvůli tomu, že se do sebe pustili podnikatel Jaromír Soukup a Miroslav Dopita.

Současný manžel a bývalý přítel Agáty Hanychové si vjeli do vlasů v pondělí večer, když Soukup předával Agátě dceru. Soukupovi a Hanychové se stává, že předání dítěte neprobíhá vždy v přátelském duchu, tentokrát se ale věci vymkly kontrole.

O tom, že Dopita a Soukup se poprali, informovaly weby Super.cz a eXtra.cz. Incident potvrdila také policie.

"Mohu potvrdit, že po devatenácté hodině jsme skutečně zasahovali na Praze 6 v Suchdole ve vámi dotazované ulici u nahlášeného konfliktu dvou mužů. Okolnostmi tohoto případu se budeme dále zabývat. Zjišťujeme skutečnosti vedoucí k objasnění celé věci," uvedla pro eXtra.cz pražská policejní mluvčí Kristýna Zelinková. Oba muži měli dokonce skončit v péči zdravotníků.

ČTĚTE TAKÉ: Agáta Hanychová ruší dohodu se Soukupem. Chce mi jen diktovat, jak žít, zuří

Jaromír Soukup později pro Super.cz uvedl, že je připravený bránit se právní cestou. "Nyní podnikáme veškeré právní kroky k ochraně mé osoby vůči Miroslavu Dopitovi," uvedl podnikatel.

Z incidentu existuje video

Prohlášení o tom, co se událo, připravuje také Hanychová. "Absolutně jsme se k tak strašné situaci nechtěli vyjadřovat, ale protože pan Soukup se k celé věci vyjádřil a to tak, že měl být napaden mým manželem, tuto skutečnost musíme výrazně dementovat, kdy naopak naše rodina byla napadena. Jsem teď na policii a jsme všichni úplně zhroucení, zítra k tomu vydám krátké prohlášení," Agáta v krátkém vyjádření na Instagramu.

"Pan Soukup si neuvědomuje, že zničil dětství třem dětem. Na tohle napadeni Mirka ve dveřích domu, kdy Soukup řval a boxoval do Dopity, který bránil rodinu, tři děti už nikdy nezapomenou," uvedla pro Blesk Veronika Žilková s tím, že z bitky existuje video.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.