Celebrity

9. července 2024 06:30

Michaela Vlčková

Hanychová se chlubí snímky z Albánie. Soukup trumfuje fotkami luxusu v Marbelle

Influencerka Agáta Hanychová (39) se na sociální síti chlubí snímky z dovolené v Albánii, kam vyrazila s manželem Miroslavem Dopitou (40) a svými třemi ratolestmi. Pohádkovou dovolenou zažívá také její bývalý manžel a podnikatel Jaromír Soukup (55), který vyvezl svého syna Lukáše do Marbelly, kde ještě minulý rok trávil dovolenou právě s Hanychovou.

Na sociálních sítích bývalých partnerů Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa to aktuálně působí, jakoby se oba snažili ukázat, kdo si užívá luxusnější dovolenou.

Rodiče Rozárky se rozhodli strávit začátek letních prázdnin u moře, každý samozřejmě zvlášť. Zatímco Hanychová odcestovala s manželem Mirkem Dopitou, dětmi Rozárkou, Miou a Kryšpínem do Albánie, podnikatel Jaromír Soukup se vydal do španělské Marbelly.

Dcera Veroniky Žilkové se chlubí na Instagramu fotkami z pláže, z večeří a posílá také roztomilá selfíčka s nejstarším synem. Snímky s dcerami nemůže na sociálních sítích zveřejňovat kvůli soudním příkazům.

Čtěte také: Kokta a Dopita otevřeně promluvili o nevěře: Chlapi někdy zatouží po nové vůni a pohybech

Ani Jaromír Soukup neotálí se sdílením fotografií z pohádkové dovolené, kam vyrazil se svým synem Lukášem. Svým sledujícím se pochlubil řadou gastronomických zážitků, kterých si u moře užívá. Nezapomněl však zveřejnit ani fotku z pláže.

„Pár týdnů mě česká politika ani showbiz nezajímá, fakt ne,“ okomentoval fotografie zveřejněné na sociální síti Instagram. „Dobře děláš. Užívej si zasloužené volno,“ vzkázal svému příteli miliardář Richard Chlad.

Souhlas se zaslouženým odpočinkem vyjádřil také podnikatel Josef Kokta, manžel Ornelly Koktové, která patří mezi blízké přítelkyně Hanychové. „Jo!“ okomentoval stroze Kokta. Stejný komentář přiložil také pod příspěvek Hanychové s Dopitou od moře.

Agáta Hanychová nedávno ukončila soudní spory s expartnery:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 7. 2024

Vaše pevná půda pod nohama může být dnes trochu nestabilní, Berani, ale nedělejte si s tím starosti. Buďte trochu pružnější a uvolněte své pevné sevření situace. Vneste do ní smích a hravost. Výměna názorů je rozhodující. Vyjděte z domu a vydejte se do společenské arény, kde si můžete užít odlehčené rozhovory.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.