Kokta a Dopita otevřeně promluvili o nevěře: Chlapi někdy zatouží po nové vůni a pohybech

Josef Kokta a Miroslav Dopita byli dalšími hosty v podcastu u Ornelly Koktové a Agáty Hanychové. Se svými manželkami otevřeli poměrně peprné téma a probírali nevěru. Jaký mají názor na podvádění? A co muže láká na jiných ženách?

Agáta Hanychová a Ornella Koktová opět rozvířily vody. Tentokrát si do dalšího dílu svého podcastu pozvaly své manžely – Miroslava Dopitu a Josefa Koktu. Těch se dotazovaly na nejrůznější témata, avšak tím hlavním byla nevěra. Ani jeden z přítomných pánů se totiž netají tím, že si v minulosti přítomnost žen poměrně užívali.

A jak to mají teď? Podle Kokty je to o správnosti partnerky, jelikož se podle něj i ten největší rošťák dokáže pro tu pravou změnit. „To, že jsme najednou hodní, je tím, že jsme našli tu pravou, která nás usadila. Nepotřebuji hledat jiné vůně a jiné pohyby. O tom to u nás chlapů je, většinou ulítneme, protože chceme něco nového, co doma není, ale pak zjistíme, že to bylo sice zajímavé, ale zcela zbytečné,“ prohlásil Kokta a Dopita s jeho názorem souhlasil.

Rozhodující je podle Dopity také čas

Další důležitou proměnnou v oblasti podvádění je podle Miroslava také čas. „S tím s tebou souhlasím a také si myslím, že jde o nějaký postup. Každý člověk se vyvíjí, když je muž mladý, tak se hledá, chce si neustále něco dokazovat a poznávat nové věci. Postupem času ale zjistí, že jeho základní priority jsou v tom mít někoho rád a mít doma ženskou, která na něj doma čeká. Nemusí se hnát za ničím, co trvá – jak u koho,“ doplnil Dopita.

Mohlo by vás zajímat: Agáta Hanychová si měsíčně přijde na obrovské peníze

U fanoušků sklidil díl poměrně velký úspěch. Některé fanynky dokonce psaly, že už chápou, čím Kokta Ornellu tak oslovil. „Tedy Pepa. To je fakt sen každé ženy takový typ chlapa! Je neskutečně vnímavý, vtipný a boží je ten jeho nadhled. Krásně se poslouchá a vyzařuje z něj neuvěřitelný klid! Orny má fakt štěstí. Míra je přesně takový, jak jsem si představovala, nepotřebuje být středem pozornosti, je pohodář a věčně dobře naladěný,“ napsaly například sledující v komentářích.

Podívejte se, jak vypadala Ornella Koktová minulý rok na festivalu ve Varech:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 9. 2024

Potřebujete změnu, Berani? Pokud vám věci začínají připadat nudné a jste apatičtí, je pravděpodobné, že ano. Jediné, co musíte udělat, je zjistit, co změnit. Pokud jste většinu času doma, vyměňte nábytek. Díky tomu může dům působit nově. Zvažte vyvěšení nových obrazů nebo přinesení čerstvých květin. Změňte svůj rozvrh. To vám dodá energii.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.