Odvážná přehlídka v New Yorku. Modelky chodily po mole zahalené jen do lepicích pásek

Na newyorském týdnu módy měli diváci možnost spatřit přehlídku zvanou Black Tape Project. Na svědomí ji má umělec, který si říká Drakhan Blackhart, a modelky při ní chodily po mole zahalené pouze do lepicí pásky.

Drakhan Blackhart, vlastním jménem Joel Alvarez, se snaží prostřednictvím svých modelů lidi vybízet k větší otevřenosti. „Nejde nám o model vhodný pro každodenní použití. Naším posláním je povzbudit každého, aby popustil uzdu kreativitě. Ať už to znamená cokoliv,“ vysvětlil na svých stránkách Alvarez.

Mohlo by vás zajímat: Plesová sezona je v plném proudu. Dodržujte dress code a zapomeňte na šaty po kotníky

Jeho nápad vytvořit něco takového přišel náhodou. Při focení ho jedna z modelek požádala, jestli by ji neoblepil lepicí páskou. „Na konci focení mě požádala, abych ji oblepil páskou. Neměl jsem tušení, co dělat, a tak na konci vypadala jako panáček Michelin,“ vzpomíná s humorem umělec. Později začal páskou oblepovat tanečnice v klubech, a tak svou techniku zdokonalil. Nejvíce ho ale proslavily fotografie na sociálních sítích, kde měly jeho modely obrovský úspěch.

Mládí bez peněz

Alvarez má za sebou spolupráce s prestižními magazíny, jako je například Playboy nebo Maxim. Pracoval také s řadou světoznámých DJ a producentů, jako je Carl Cox, Chukie nebo Afrojack.

Čtěte také: Ples jako Brno ovládly dekolty v korzetech a nečekané doprovody. Kuchařová přišla s učitelem

Jeho příběh však nezačínal zdaleka tak růžově. Na začátku měl finanční problémy, a dokonce spával v autě. Když se pak ale spojil jeho talent s touhou něco změnit, dočkal se vytouženého ovoce. Nyní už se jeho modely pravidelně objevují na prestižních týdnech módy. Poslední takovou přehlídkou byla ta v New Yorku, při níž modelky předvedly návrhářovo jedinečné umění v praxi. Základem byla černá lepicí páska, prim ale hrály také modelky v zelené.

Podívejte se, jak vypadala módní přehlídka Vandy Jandy:

Sdílejte článek
Štítky móda modelka umělec New York Fashion Week lepicí páska Joel Alvarez The Black Tape Project Drakhan Blackhart módní návrhář Newyorský týden módy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.