Móda ze Zlatých glóbů 2024: Božská Heidi Klum, školačka Billie i Barbie Margot Robbie

Letošní filmové ceny Zlatý glóbus jsou úspěšně předány. Velkolepou událost pořádanou v americkém Los Angeles si jako obvykle nenechala ujít řada známých tváří ze světového showbyznysu. Jaké slavné osobnosti si daly s přípravami na významnou událost opravdu záležet a na červeném koberci zazářily? A komu to naopak příliš nevyšlo?

Předávání Zlatých glóbů patří každoročně k nejvýznamnějším událostem roku. Na galavečer, který se konal již tradičně v hotelu Beverly Hilton v americkém Los Angeles, dorazilo mnoho známých osobností z celého světa. Největší úspěch co do počtu cen mezi filmy zaznamenalo životopisné drama Oppenheimer. Jaké ale byly ty nejdiskutovanější outfity večera?

Čtěte také: Módní alarm zaměřený na Zlaté glóby 2023: Šaty jako víla či letecká katastrofa

Nepřehlédnutelná Margot Robbie

Herečka, která ztvárnila roli Barbie v letošním stejnojmenném snímku, oblékla růžové šaty šité na míru od značky Armani inspirované panenkou Barbie Superstar z roku 1977. Snímek, který získal devět nominací, což bylo více, než měl jakýkoliv jiný film, nakonec proměnil jen dvě. Sošku si odnesl za kategorii nejvýdělečnější film uplynulého roku a také za ústřední píseň What Was I Made For? od zpěvačky Billie Eilish.

Billie Eilish za školačku

Právě Billie patřila k osobnostem, které svým outfitem na Zlatých glóbech způsobily pořádný rozruch. Look inspirovaný školními léty v podobě oversized saka, košile s velkým límcem, béžové sukně a boty s kulatou špičkou a vysokými ponožkami se na tak významnou událost opravdu nehodil.

Heidi Klum vsadila na rozparek

Heidi Klum dorazila na červený koberec po boku svého mladšího manžela Toma Kaulitze. Topmodelka oblékla okouzlující róbu v červené barvě, která se skládala z korzetu a objemné sukně s rozparkem. Doplnila ji o boty na jehlových podpatcích a elegantní účes v podobě plážových vln a jemného líčení. Pár ze sebe během večera nespustil oči a manželé tak ukázali, že to mezi nimi stále velmi jiskří.

Tajemný Timothée Chalamet

Oblíbený herec Timothée Chalamet, který ztvárnil světoznámého výrobce cukrovinek Willyho Wonku, se na červeném koberci objevil ve třpytivém černém obleku značky Céline, který doplnil o tmavé boty chelsea, a víc než svým outfitem zaujal především tím, že se na předávání cen nehnul od modelky Kylie Jenner a dokázal tak, že je jejich vztah, o kterém média dlouhou dobu spekulovala už opravdu oficiální.

Taylor Swift za zelenou žabičku

Zpěvačka Taylor Swift se po červeném koberci prošla v třpytivě zelené róbě od značky Gucci. Flitrové šaty na ramínka byly dlouhé až na zem a zcela zakryly zpěvaččiny dlouhé nohy, i přes to však byla Taylor nepřehlédnutelná.

Dua Lipa jako mořská panna

Na snímek Barbie svým outfitem poukázala také zpěvačka Dua Lipa, která se rozhodla vynést černé extravagantní šaty se zlatým zdobením. Róba značky Schiaparelli se nesla ve stylu mořské panny, kterou si Dua Lipa ve filmu také zahrála. Na zpěvaččin outfit jsou kladné, ale i záporné reakce. Posuďte sami, jestli patříte do skupiny, která šaty miluje nebo spíš nenávidí.

Přečtěte si: Krajčo s kabelkou a Jordan Haj v županu. Tyto outfity vyvolaly v roce 2023 rozruch

Selena Gomez za Červenou karkulku

Šaty značky Armani kromě Margot Robbie vynesla také zpěvačka Selena Gomez. Namísto růžové barvy zvolila červenou, na kterou vsadila již v minulosti, a která zpěvačce obvykle velmi sluší. Tentokrát však vybrala opravdu špatný střih, top z překřížené látky byl příliš upnutý a asymetrická sukně tomu také moc nepřidala.

Jennifer Lopez a Ben Affleck

K nejkrásnějším párům celého večera bezpochyby patřili zpěvačka a herečka Jennifer Lopez s manželem, hercem a režisérem Benem Affleckem. Jenn se rozhodla pro zářivě růžové šaty bez ramínek s květinovými rukávy z dílny Nicole + Felicia couture, které doplnila o třpytivé šperky značky Boucheron a ikonické podpatky Christian Louboutin. Její manžel oblékl klasický černý smoking a nechal tak svou drahou polovičku v centru pozornosti.

Na Zlatých glóbech dominoval Oppenheimer:

Sdílejte článek
Štítky film krása oblečení móda Zlatý glóbus herec šaty USA Timothée Chalamet Barbie Billie Eilish Taylor Swiftová oděv červený koberec Margot Robbieová Jennifer Lopezová Heidi Klumová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.