Bizarní byznys Gwyneth Paltrow. Prodává svíčky s vůní vagíny a praktikuje rektální terapie

Gwyneth Paltrow, která slaví 52. narozeniny, herectví už zdá se pověsila na hřebík a nyní se věnuje především své vlastní značce, která za dobu své existence vzbudila značnou kontroverzi. Co všeho tato zdatná podnikatelka propaguje?

Americká herečka Gwyneth Paltrow založila firmu Goop v roce 2008. Společnost se zaměřuje na alternativní medicínu a pseudomedicínu a za propagaci některých názorů či produktů je její zakladatelka opakovaně kritizována. Herečka podporuje mimo jiné také zdravou sexualitu a v minulosti vzbudila značné kontroverze kvůli svým výrokům.

Svíčka s vůní vagíny

Na začátku roku 2020 představila herečka svíčku s názvem „This Smells Like My Vagina”. A světe, div se, šla na dračku. „Prostě jsem cítila, že je čas učinit trochu feministické prohlášení ohledně přijetí toho, kým jsme, a naší ženskosti,” uvedla v minulosti Gwyneth v rozhovoru pro US Weekly. Produkt byl téměř okamžitě vyprodaný, a tak na něj herečka brzy navázala další svíčkou, která voní jako hereččin orgasmus.

Nezdravé stravování

Paltrow už tak několikrát dokázala, že její podnikatelské schopnosti jsou vskutku výjimečné. Mimo to ale herečka v minulosti propagovala také nepříliš zdravý životní styl. „Obvykle něco sním ve 12 hodin. A ráno si dám něco, co mi nezvýší hladinu cukru v krvi. Takže si dám kávu. Ale k obědu mám moc ráda polévku. Často si dávám k obědu vývar z kostí. A k večeři se snažím jíst podle paleo. Takže hodně zeleniny,” citoval herečku US Magazine. Kritika veřejnosti na sebe nenechala dlouho čekat, Paltrow se později hájila tím, že to samozřejmě není jediné, co jí.

Rektální ozonová terapie

Není žádným tajemstvím, že Gwyneth podstoupila také další poněkud diskutabilní proceduru ve snaze posílit své zdraví. Netajila se například tím, že podstupuje rektální ozonovou terapii, která prý posiluje imunitu, ničí bakterie a zlepšuje krevní oběh. Vyčištění skrze konečník ale podle odborníků a lékařů nejen, že není potvrzené jako účinná léčba, ale podle některých může být dokonce i zdraví ohrožující, jak uvádí například web Daily Mail.

Vaginální vajíčko

Paltrow na svých stránkách prodává také tablety na zvýšení libida a nefritové vaginální vajíčko, které údajně podpoří vaši sexualitu zevnitř a probudí ve vás bohyni. V minulosti dokonce společnost uváděla, že dokáže upravit menstruační cyklus a srovnat hormony. Za to ale v roce 2018 dostala pokutu ve výši 145 tisíc dolarů, jelikož se jednalo o nepodložená fakta.

Podíveje se na to, jak byla Gwyneth Paltrow u soudu:

Sdílejte článek
Štítky Gwyneth Paltrowová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.