Celebrity

22. října 2024 14:09

Vanesa Havlíková

Bolek Polívka o své vášni k cigaretám: Kouřím od čtyř, v pěti jsem byl už zkušený kuřák

Bolek Polívka v talkshow 7 pádů Honzy Dědka

Hostem talkshow Honzy Dědka byl tentokrát oblíbený herec Boleslav Polívka (75). V pořadu zavzpomínal na netradiční svatbu s Chantal Poullain a prozradil, že vášeň k cigaretám získal už v útlém dětství.

„Kouřím od čtyř let. V pěti letech už jsem byl zkušený kuřák,“ pobavil a šokoval současně Bolek Polívka moderátora Honzu Dědka hned zpočátku talkshow a dále se podělil o vtipnou historku z dětství.

Vzpomínky na dětství a rodiče

„S kamarády jsme tehdy šli kouřit do lesa, jdeme, pokuřujeme, a oni to najednou zahodili a začali prchat. Já jsem šel dál a pokuřoval, tam stála nějaká paní, zdvořile jsem ji pozdravil a kouřil dál. V lese mi pak kluci řekli, že jsem blbý, že to byla učitelka. Já jim na to řekl, že ji neznám, že já do školy nechodím,“ rozpovídal se herec, který se této profesi věnuje hlavně díky svým rodičům.

„Měl jsem pozoruhodné rodiče. Tatínek byl náruživý ochotník, režisér a herec. Maminka se rozčilovala, že chodí zkoušet i v neděli, že tento den vůbec nectí. Tvrdila, že kdyby zemřela, on by ji překročil a šel zkoušet,“ zavzpomínal na to, jak to chodilo u nich doma.

Bolek Polívka před nedávnem oslavil 75. narozeniny. Za svůj život měl herec celkem tři manželky, ženil se ale čtyřikrát. Herečku Chantal Poullain si totiž vzal dvakrát. „My jsme se vzali v Americe, ale tady to nebylo platné, protože jsme nepožádali o povolení, tak jsme se museli vzít podruhé. Řekl jsem jí v Brně: Beru si tě podruhé a beru si tě naposledy. Jsem tvůj manžel a beru si tě za ženu,“ objasnil Polívka v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v úterý ve 21:40 na Primě.

Podívejte se na exkluzivní rozhovor s Chantal Poullain, v kterém prozradila recept na krásu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 10. 2024

Ať se podíváte do mnoho map a mnohokrát zastavíte a zeptáte se na cestu, stále si nebudete jisti, kudy jet. Všechny cesty mají něco do sebe a vy nechcete cestou do cíle minout žádnou památku. Nezapomeňte, že to není vaše poslední cesta. Příště můžete vždy vyzkoušet jinou trasu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.