Chantal Poullain promluvila o kráse: Vyžehlit lidi? Jsem proti, vrásky mají svůj šarm

Chantal Poullain prozradila recept na krásu

Šarmantní herečce Chantal Poullain (67), rodačce z Francie, by její věk hádal asi jen málokdo. Nejen, že má krásnou postavu, ale také tvář zcela bez vrásek. V rozhovoru pro Prima Ženy prozradila, jaký je její recept na krásu, i jaký názor má na estetické zákroky.

S Chantal Poullain jsme se potkali v rámci degustačního odpoledne, během kterého herečka ukázala své kulinářské schopnosti a rozpovídala se o zdravém životním stylu. Se zdravím souvisí také krása, a proto jsme se herečky zeptali, jak to dělá, že vypadá, jako kdyby našla elixír mládí.

Čtěte také: Sestra Chantal Poullain před lety podstoupila eutanazii. Krátce po smrti jí prý poslala vzkaz

Vnitřní krása je více než ta fyzická

„Abych řekla pravdu, tak nic speciálního nedělám. Nemám na sebe moc času. Léta letoucí používám stejnou kosmetiku, takže v tom to rozhodně není. Jsem člověk, kterému záleží více na tom, jak se cítí vnitřně než fyzicky,“ prozradila redakci Prima Ženy.

„Musím říct, že vždy jde o způsob života. To, jak ho prožíváte, se odrazí i na vašem vzhledu. Můžete být starý ve dvaceti a mladý v sedmdesáti,“ dodala. Chantal je známá tím, že preferuje především krásu přirozenou, jaký má tedy názor na estetické zákroky?

„Já si myslím, že když má někdo ze sebe komplex a má opravdu velký problém a nebo když je něco absolutně neestetické, tak ať si to klidně nechá upravit, to jsem pro. Nicméně botox a když už člověk kvůli úpravám nemá ani žádný výraz, tak to ne. Vrásky mají svůj šarm. Samozřejmě se musí člověk nějak udržovat, ale vyžehlit lidi, to jsem naprosto proti,“ objasnila charismatická herečka.

Podívejte se také na rozhovor, kde Chantal Poullain mluví o svém jídeníčku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.