Jak podle Poullain hodnotí ženy Vladimír Polívka? Češky jsou prý dokonalé od pasu nahoru

Polda V (1) - Michal Bříza influencer

Vladimír Polívka momentálně baví diváky Primy v oblíbeném krimiseriálu jako parťák a průvodce svérázného poldy (Davida Matáska) moderní dobou. Kromě mordů řeší jeho postava také ženy i komplikovanější vztah s matkou. Na tu skutečnou, Chantal Poullain, si ovšem herec stěžovat nemůže. A to na něho někdy prozradí možná více, než by chtěl.

Herec Vladimír Polívka své seriálové postavě rozumí již od čtvrté řady, kdy do děje coby policista junior Urban naskočil za Igora Orozoviče.

„Bylo vidět, kde Vojtěch Urban nabírá nejistotu v komunikaci se ženami. Začalo to u jeho matky, protože se jí tak bál, že jí ani neřekl, že je právník,“ míní Vladimír Polívka o problému Vojty Urbana v seriálu Polda, jehož pátou sérii si nyní můžete připomenout ve středu a v sobotu ve 20:15 na Primě. „Problém s matkou znamená problém se ženami,“ konstatoval ještě s úsměvem jako o dávné pravdě v našem rozhovoru k dějové lince.

Své skutečné matce, herečce Chantal Poullain, dělá právem velkou radost. „Jsem ráda, že se mu daří, jsem na něj pyšná asi jako každá maminka. Pro mě je nejdůležitější, že je dobrý člověk, že je dobře vychovaný. Má můj velký obdiv,“ prohlásila pyšně Poullain v rozhovoru pro Prima Ženy s tím, že pravidelně chodí na synova divadelní představení. „Je úžasný,“ uvedla ještě herečka k velmi blízkému vztahu k synovi Vladimírovi.

Čtěte také:  Vladimír Polívka o majetku svého otce: Neuvažuju tak, že bych dědil království

Modrooký sympaťák s rošťáckým úsměvem podobně jako v seriálu nemá ani v reálném životě nouzi o přízeň žen. V nedávném rozhovoru s Honzou Dědkem Chantal Poullain popsala, co si její syn Vladimír o ženách myslí. K tématu je přivedly vzpomínky na její příchod do Česka ve dvaaosmdesátém roce z Francie. „Když jsem přijela v dvaaosmdesátém do Česka, překvapila mě tady tma. A pamatuju si, že mě šokovalo, že se tady ženy nedepilovaly. Byly tu krásné ženy, neměly dokonalé oblečení, ale měly šarm. Můj syn říká, že české ženské jsou dokonalé od pasu nahoru, Francouzky od pasu dolů,“ práskla přímo na syna Chantal.

Vladimír Polívka má coby polda junior plné ruce práce nejen se ženami. Podívejte se v upoutávce, jaký případ ho čeká v sobotní epizodě:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.