Igor Orozovič nechtěl být hercem. Dnes je rád, že díky své tváři pomáhá

Igor Orozovič jako VIP host v zábavné show Inkognito

Herec Igor Orozovič vystoupí tento týden jako VIP host v zábavné show Inkognito, kde se ho budou snažit soutěžící uhádnout. V této době je to pro něj příjemné rozptýlení, které ho vytrhne z reality momentálního válečného života. Také on se totiž snaží pomáhat, jak to jde.

Povolání Igora Orozoviče je známé, po herectví ovšem nikdy moc netoužil. Srdce ho táhlo do zdravotnictví. „Já jsem chtěl být veterinář, šel jsem kvůli tomu na gympl a dlouho jsem si myslel, že u toho zůstanu,“ přiznal herec, u kterého nakonec zvítězilo umění. A možná i proto, že oplýval velkou nenávistí k matice.

Závidím lidem, co mají řemeslo, kde po nich něco zůstane

Jenom u herectví ale nezůstal a rozhodl se rozšířit své obzory. „Mě by asi nebavilo dělat jen divadlo nebo jenom hudbu. Já mám rád, když se to tak doplňuje, a závidím samozřejmě lidem, kteří mají řemeslo. Mám na mysli to řemeslo, kdy něco stvoříte a zůstane to po vás jako věc. U divadla to tak není,“ říká Orozovič.

Nazpíval píseň na podporu Ukrajiny

Momentálně má plány věnovat se i zpěvu. To dokázal i při nazpívání písně Nevzdám se, která má symbolizovat podporu Ukrajině. „To byla taková rychloakce, kdy se to za jednu noc natočilo. Já jako herec mám rád, když je to založené na smyslu toho textu a sdělení,“ říká Orozovič, který song nazpíval v ukrajinštině. „Byla tam jedna slečna Ukrajinka, která nám pomáhala s výslovností a viděl jsem na ní to citový pohnutí, když viděla, jak to zpíváme. Tak to bylo drsný,“ zavzpomínal herec, na kterého se můžete už 7. dubna těšit v zábavné show Inkognito ve 21:35 na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.