Celebrity

13. října 2023 06:00

David Laštovka

Chantal Poullain prozradila recept na krásu: Hodně spím. Syna Vladimíra jen chválí

Chantal Poullain v 7 pádech

Chantal Poullain, která loni v srpnu oslavila 67. narozeniny, dokazuje, že věk je pouze číslo. Stárne s grácií a stále si uchovává půvab a šarm. Jaký je její recept na stále mladistvý vzhled?

Vypadá to, že francouzská herečka a zpěvačka Chantal Poullain, která žije v Česku už téměř čtyřicet let, našla recept na elixír mládí. Věkem zraje jako víno a vypadá stále báječně. „Přitom nic speciálního pro to nedělám. Používám pouze produkty, kterým věřím a snažím se hodně spát. Spánek je pro tělesnou a duševní pohodu, tím nejdůležitějším,“ svěřila se Chantal redakci webu Prima Ženy.

Ve fitness byste ji hledali jen těžko. „Nemám na to čas. Trošku si za to nadávám, člověk by si každý den na cvičení alespoň doma měl najít alespoň deset, patnáct minut. Zvlášť věkem je člověk háklivější na to přibírat na váze. Někdy mám o pár kilo víc, někdy o pár kilo méně. Jediný pohyb mám na jevišti, tam se ale nalítám dost,“ poznamenala s úsměvem.

Na syna Vladimíra je pyšná. Proč ho nesleduje v televizi?

Ani v jídle se nijak neomezuje. „Nejraději mám ryby, ty jím velmi často. Ale i různé omáčky, jen knedlíky moc nemusím,“ přiznala s úsměvem.

Velkou radost Chantal dělá její syn Vladimír Polívka, který se stal velmi obsazovaným hercem. Na televizi Prima a platformě prima+ ho můžeme vídat například v krimi seriálu Polda nebo seriálu Dobré zprávy. „Jsem ráda, že se mu daří, jsem na něj pyšná asi jako každá maminka. Pro mě je nejdůležitější, že je dobrý člověk, že je dobře vychovaný. Má můj velký obdiv,“ prozradila pyšně. V televizi ho ale nesleduje. „Protože ji doma nemám... Občas se ale na něj podívám zpětně na internetu, ale samozřejmě dostávám informace. A pravidelně chodím na jeho divadelní představení. Je úžasný,“ uvedla herečka.

Stěhování do Česka nikdy nelitovala

Životní láskou Chantal Poullain byl herec Bolek Polívka. Seznámili se ve švýcarské Ženevě, kde točila film pro televizi. Tehdy ještě byla studentkou divadelní akademie a měla spoustu plánů. Byla rozhodnutá, že pojede studovat do New Yorku, aby se ve svém vysněném oboru ještě více zdokonalila, ale všechno bylo jinak.

ČTĚTE TAKÉ: Do Bolka jsem se zamilovala hned, říká Poullain. Šedé Československo ji šokovalo

Zamilovala se do Bolka a z rodné Francie za ním odešla do tehdejšího komunistického Československa, kde panovala diktatura a nesvoboda. „Nikdy jsem toho rozhodnutí nelitovala. Pokud bych se měla rozhodnout znovu, kde a jak prožiju svůj, tak to udělám stejně. Život v komunistickém Československu byl pro mě velkou zkušeností a školou života,“ přiblížila herečka.

Proč se rozvedla s Bolkem Polívkou?

V roce 1987 se vzali a o dva roky později, čtyři měsíce před listopadovou revolucí, se jim narodil zmiňovaný syn Vladimír. Manželství s Polívkou však po patnácti letech skončilo rozvodem. Přestože se doposud mělo za to, že za rozpadem jejich lásky byl bohémský způsob života Bolka Polívka, zpětně přiznává, že to tak úplně nebylo.

Vinu dává i sama sobě. Nechtěla být prý zavřená v Olšanech, kde Bolek budoval farmu a rekreační komplex a nebyla připravená starat se o hotel a koně. Rozešli se ale v dobrém a dodnes je pojí velmi přátelský vztah.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.