Celebrity

24. listopadu 2023 11:46

Kisa Císařová

Vladimír Polívka promluvil o potyčce s fanynkou. Narušila mu večeři a ponížila ho

30+ Otázek Vladimír Polívka

Pro slavného člověka znamená setkání s fanouškem většinou prohodit společně pár slov, zapózovat na fotku, věnovat podpis či si s ním potřást rukou. Někdy se to ale může i celkem zvrtnout, což už dobře ví i Vladimír Polívka (34). Nejenže herce neznámá žena evidentně v podroušeném stavu vyrušila u večeře, neměla ani problém počastovat ho nemilými slovy.

„Seděl jsem v restauračním zařízení a dával si večeři. Přišla za mnou paní a řekla: ‚Jste to vy, nebo ne?‘ Opověděl jsem: ‚Nevím, o kom mluvíte, ale asi to budu já.‘“, začal Vladimír Polívka své vyprávění o nepříjemném zážitku v pořadu 30+ Otázek. Už úvodní výměna oněch pár slov totiž naznačila, že to nebude úplně milé setkání. Nicméně po chvilce se herec s očividně alkoholem posílenou ženou konečně shodli, že se skutečně jedná o Vladimíra Polívku, kterému chtěla neznámá adresovat své sdělení.

„Tak jsem vám jenom chtěla říct, že jste mnohem ošklivější než v televizi,“ pronesla a zjevně si také ulevila žena, která se tím nepřímo přiznala, že mladého herce sleduje na televizních obrazovkách. Nejspíš tak dobře zná jeho role v seriálech, jako jsou například Polda, Slunečná či Dobré zprávy.

Naštěstí ne všechna nečekaná střetnutí s fanoušky jsou nepříjemná. Některá jsou naopak docela úsměvná. To když si pro podpis či společné selfie přijdou muži, a to s originálním odůvodněním. „Není to úplně obvyklé, ale stává se, že přijde fanoušek a chce podpis s tím, že to je pro přítelkyni a on se na mě vůbec nekouká. Já myslím, že je to trochu jinak,“ svěřil s potutelným úsměvem Vladimír Polívka. Rozhovor se ale samozřejmě netočil jen kolem interakcí s fanoušky. V pořadu 30+ Otázek na sebe modrooký herec prozradil třeba i to, co o něm téměř nikdo netuší.

„Že často nevím, co s rukama,“ nebál se nechat nahlédnout do svého soukromí syn Bolka Polívky a Chantal Poullain. A jména hercových slavných rodičů zazněla i během povídání v pořadu. „Myslím, že si všichni navzájem dáváme nějaké rady celý život. Co se práce týče, nejčastěji jsem chodil a asi chodit budu za tátou, protože spolu občas pracujeme, hrajeme v divadle a tak. Ale Anička poradí taky skvěle,“ odpověděl Vladimír Polívka na dotaz moderátorky Kisy Císařové, za kterým ze členů své slavné rodiny si jde pro radu a názor, když chce zkonzultovat něco z oblasti své herecké profese.

Přečtěte si také: Chantal Poullain ukázala útulné bydlení. Promluvila o svém vkusu a vztahu se synem

Jaký fail se sympatickému herci stal, když měl hned první natáčecí den seriálu Polda nabít pistoli? A jaký nejhorší úraz si Vladimír přivodil v době, kdy závodně jezdil na snowboardu? A proč se závoděním skončil? To a mnohem víc se dozvíte ve videorozhovoru, který si můžete pustit v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.