Chantal Poullain plánuje netradiční byznys: Chtěla bych tvořit veselé rakve, říká

Chantal Poullain v 7 pádech Honzy Dědka

Šarmantní herečka francouzského původu Chantal Poullain (67) žije v Česku od 80. let. Tehdy ji sem přivedla láska k herci Bolkovi Polívkovi (74), do kterého se zamilovala na první pohled. V talkshow Honzy Dědka nyní popsala seznámení Bolka s jejím otcem, prozradila, co si její syn Vladimír myslí o ženách, a promluvila o tom, proč si chce založit firmu na rakve.

Chantal Poullain, narozená v srpnu 1956 v Marseille, je bývalou manželkou herce Bolka Polívky, se kterým má syna Vladimíra. Věnuje se herectví, ale je také zakladatelkou a prezidentkou nadace Archa Chantal, která pomáhá zútulnit dětská zdravotnická zařízení.

Čtěte také: Chantal Poullain prozradila, jak bojuje se stresem. Nedívejte se jen na sebe, radí

Otec Chantal si s Bolkem Polívkou rozuměl

Charismatická herečka do Česka přišla původně za láskou. Přestože se do sebe s Bolkem zamilovali na první pohled, manželství se jim po patnácti letech nakonec rozpadlo. „Kdyby mi Bolek řekl, že žije v gulagu, šla bych za ním do gulagu. Bylo štěstí, že žil v Brně,“ zavzpomínala na léta s Bolkem Polívkou s tím, že se prvotně bála, jak ho přijme její otec.

„Když se můj táta potkal s Bolkem, hodně jsem se bála. Mají společný charakter. Z toho důvodu jsem je seznámila tak, že jsem řekla: ‚To je táta, to je Bolek, čau.‘ A šla jsem pryč. Nechala jsem je spolu a když jsem se vrátila, byli parťáci,“ prozradila Poullain s tím, že si opravdu rozuměli.

Přečtěte si: Chantal Poullain o lásce: Za Bolkem bych šla i do gulagu, naštěstí žil v Brně

I když herečka v Česku pobývá už několik desetiletí, stále jsou věci, které ji překvapují. „Když jsem přijela v roce 1982 do Česka, překvapila mě tady tma. Byly tu krásné ženy, neměly dokonalé oblečení, ale měly šarm,“ uvedla s tím, že její syn říká, že české ženy jsou dokonalé od pasu nahoru a Francouzky od pasu dolů.

„Pamatuji si, že mě dále šokovalo také to, že se tady ženy nedepilovaly. A to, že se tady lije cola do vína, to je tak sprosté a překvapuje mě to dodnes,“ dodala v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který můžete sledovat vždy v úterý ve 21:35 na Primě.

Firma na rakve

Přestože je Chantal stále v jednom kole a když zrovna nehraje v divadle, tak se věnuje své nadaci, přiznala, že přemýšlí nad založením firmy.

„Přemýšlím, že bych si mohla založit firmu na rakve. Tvořit veselé rakve. To je krásné. Člověk by si mohl vybrat barvu, modrou, růžovou, namalovala bych tam něco, co měl dotyčný v životě rád, nebo nějaký vzkaz. Sobě bych tam napsala: Měla jsem nádherný život,“ překvapila Chantal Poullain.

Podívejte se na rozhovor s Chantal Poullain:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.