Iva Hüttnerová promluvila o strastech za volantem. Nervy ztratila kvůli Chantal Poullain

Iva Huttnerová v 7 pádech Honzy Dědka

Iva Hüttnerová je skvělou herečkou, moderátorkou i spisovatelkou. Ve volném čase ráda maluje a k tomu ještě zvládá roli manželky, maminky a také babičky. V talkshow Honzy Dědka prozradila, že je mimo to všechno i zdatnou řidičkou, ale ne vždy dokáže na silnici zachovat klid.

„Zamilovala jsem se do Jeepu. Poprvé jsem ho řídila na dovolené, kdy jsme si ho půjčili v půjčovně. To se úplně jinak řídí auto, když není vaše a je z půjčovny. Užívala jsem si to, vůbec jsem ho manželovi nepůjčila,“ začíná s vyprávěním o řízení herečka, kterou můžete znát například ze seriálu Slunečná.

„Tehdy jsme dojeli k pláži, manžel chtěl, abych vjela na tu pláž, nechtělo se mi, bála jsem se, že se zaboříme, ale můj muž mě přesvědčil, že přece v každém americkém bijáku jezdí s Jeepem po pláži. Tak jsem tam vjela, samozřejmě jsme se po pár metrech zabořili. Věděla jsem, že jediný, co nesmím říct, je, že jsem to říkala. Tak jsem jen tak koukala z okna a vůbec nic jsem neříkala.“

Mohlo by vás zajímat: Iva Hüttnerová ukázala krásnou zahradu. Navrhla ji sama, do stylu si mluvit nenechá

„Můj muž vyšel z auta a říkal: Prosím tě, nebuď hysterická! A začal shánět takové ty klacíčky od palmy. Dával to pod kola, ale propadali jsme se hlouběji. A on se najednou zahleděl a rozběhl se do moře. Uviděl tam bójku, ale to byla taková ta bójka potápěče, který byl dole. On tam běžel a vytáhl toho potápěče, řekl mu, že jsme uvízli, on tam měl ještě asi dva kamarády, takže vylovil všechny ty potápěče, kluci přišli k autu a vyndali nás. Můj muž se tak šťastně rozhlížel a řekl, že přece říkal, že se všechno dá vyřešit,“ vzpomíná Iva Hüttnerová na lekci sebeovládání za volantem.

Na silnici Hüttnerová ztratila nervy kvůli Chantal Poullain

Ne vždy ale dokáže na silnici zachovat klid. „Jednou jsem na silnici ztratila nervy. Na D1 mě předjela blondýna s obrovskýma černýma brýlema s brněnskou značkou. A divně povýšeně se na mě podívala. Já jsem měla nějakou škodovku, ona měla nějaký cizí auto. Říkala jsem si, že jí ukážu, jak jezdí holky z Prahy. Můj muž říkal, že se v životě tak nebál. Já jsem na to šlápla. Ta dáma pochopila, že trošku závodíme. A až v Praze na Nuselském mostě jsem pochopila, že to byla Chantal Poullain,“ říká se smíchem v 7 pádech Honzy Dědka Iva Hüttnerová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.