Celebrity

17. srpna 2024 08:00

David Laštovka

Chantal Poullain má pro exmanžela Bolka Polívku slabost: Vídáme se často, přiznala

Chantal Poullain, která 17. srpna oslaví 68. narozeniny, dokazuje, že věk je pouze číslo. Její životní láskou byl o sedm let starší herec Bolek Polívka, s nímž má syna Vladimíra, který je rovněž hercem. Co bylo důvodem jejich rozchodu a jak spolu dnes vycházejí?

Životní láskou Chantal Poullain byl herec Bolek Polívka. Seznámili se ve švýcarské Ženevě, kde točila film pro televizi. Tehdy byla studentkou divadelní akademie a měla spoustu plánů. Byla rozhodnutá, že pojede studovat do New Yorku, aby se ve svém vysněném oboru ještě více zdokonalila, ale všechno bylo jinak.

Mohlo by vás zajímat: Chantal Poullain o lásce: Za Bolkem bych šla i do gulagu, naštěstí žil v Brně

Zamilovala se do Bolka a z rodné Francie za ním odešla do tehdejšího komunistického Československa, kde panovala diktatura a nesvoboda. „Nikdy jsem toho rozhodnutí nelitovala. Pokud bych se měla rozhodnout znovu, kde a jak prožiju svůj život, tak to udělám stejně. Život v komunistickém Československu byl pro mě velkou zkušeností a školou života,“ prozradila v minulosti herečka pro web FTV Prima.

Mohlo by vás zajímat: Vladimír Polívka je zadaný už tři roky. Rodičům ale přítelkyni ještě nepředstavil

Proč se rozvedla s Bolkem Polívkou?

V roce 1987 se s Polívkou vzali a o dva roky později, čtyři měsíce před sametovou revolucí, se jim narodil syn Vladimír. Manželství s Polívkou však po patnácti letech skončilo rozvodem. Přestože se doposud mělo za to, že za rozpadem jejich lásky byl bohémský způsob života Bolka Polívky, Chantal zpětně přiznává, že to tak úplně nebylo.

Vinu dává i sama sobě. Nechtěla být prý zavřená v Olšanech, kde Bolek budoval farmu a rekreační komplex, a nebyla připravená starat se o hotel a koně. Rozešli se ale v dobrém a dodnes je pojí velmi přátelský vztah. Úzce také spolupracuje s jeho divadlem. „Momentálně čtu scénáře pro nová představení Divadla Bolka Polívky. S Bolkem se vídáme často. Kvůli pracovní zaneprázdněnosti jsem bohužel nemohla být na oslavě jeho pětasedmdesátin, které měl před několika týdny. Oslavíme to spolu ale dodatečně,“ prozradila pro web Prima Ženy.

Své narozeniny oslaví skromně. „Nejsou to kulatiny, takže to nebude nic velkého. Vrátí se syn Vladimír se svou přítelkyní z dovolené, takže s ním a pár kamarády to oslavíme,“ přiblížila Chantal.

Chantal Poullain prozradila recept na krásu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.