Vladimír Polívka je zadaný už tři roky. Rodičům ale přítelkyni ještě nepředstavil

Vladimír Polívka v Show Jana Krause

Vladimír Polívka promluvil o své práci i rodině. S přítelkyní Magdou jsou spolu už tři roky, na seznámení s rodiči však ještě nedošlo. Proč si herec dává na čas? I o tom si povídal s moderátorem Janem Krausem.

Herec Vladimír Polívka je synem slavných rodičů, česko-francouzské herečky Chantal Poullain a herce Bolka Polívky. Herectví se věnuje i jeho nevlastní sestra Anna Polívková, divadelní režii zase nevlastní sestra Kamila Polívková. Tím ovšem výčet Vladimírových sourozenců nekončí. „Někdo o tátovi říkal, že je to kvartální monogamik,“ smál se Vladimír v narážce na nevlastní sourozence v pořadu Show Jana Krause.

Mohlo by vás zajímat: Chantal Poullain prozradila recept na krásu: Hodně spím. Syna Vladimíra jen chválí

„Je nás hodně – je nás šest. Teda aspoň myslím,“ dodal s humorem. Velkou rodinu má prý ale i z matčiny strany v Provence. Po rodičích zdědil nejen herecký talent, ale i styl řízení auta. „Jezdím něco mezi mámou a tátou, protože táta je velice opatrný řidič,“ vysvětlil Vladimír, který miluje rychlá auta, stejně jako jeho maminka, ale současně velice dbá na bezpečnost.

Ze svého soukromí prozradil i to, že žije ve šťastném partnerském vztahu. „Ano, mám Magdičku,“ svěřil se čtyřiatřicetiletý herec a připustil, že začíná být více usazený. „Je pravda, že už se na mě moji starší kamarádi i rodinní příslušníci dívají jiným pohledem, když dojde na partnerky,“ uvedl Polívka v premiérovém dílu pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu od 21:40 na Primě. A nenechal si pro sebe ani to, čím ho zaujala.

„Byla překrásná a pracovala jako šenkýřka v jedné skvělé pivnici, což mi přijde obrovsky romantické,“ popsal jejich první setkání. „Ona byla krásná, zároveň se o nás starala, ještě donesla pivo a u toho se usmívala. A má ráda psy a podobné věci jako já, v mnohém si rozumíme, je o něco starší, než jsem já, což je v pořádku, a jsem šťastný a užívám si to. Ona doufám taky,“ dodal Polívka.

Partnerka ještě nepoznala rodiče

I když jsou spolu už tři roky, na představení rodičům ještě nedošlo. „Hodně lidí říká, že jsou si s maminkou podobné, což odmítám,“ řekl Vladimír ještě o své partnerce a na moderátorovu radu, aby svůj vztah „nepřechodili“, odvětil, že si tedy pospíší.

Čtěte také: Bolek Polívka se pochlubil nejstarší dcerou Kamilou. Navrhuje kostýmy a žije v ústraní

Diváci znají Vladimíra z několika televizních seriálů, z nichž mezi nejúspěšnější patří Polda, ve kterém ztvárňuje poručíka Urbana. „Tři série jsem byl já a předtím tam byl Igor Orozovič, takže jsem byl takový Igor Orozovič pro chudé. To se tak říká, když máš původní originál v prvních dvou sériích a pak už to nechceš dělat, tak to vezme to béčko,“ vyprávěl Vladimír s nadsázkou a s tím, že další série už se aktuálně netočí.

„Přestali jsme točit, protože Matáskovi už se do toho nechtělo, což je legitimní,“ dodal herec. Na natáčení, které bylo podle jeho slov velice intenzivní, ovšem velice rád vzpomíná. „To byla taková sranda, Matas je dobrý parťák,“ uzavřel Polívka v posledním premiérovém dílu pořadu Show Jana Krause, kde se spolu s ním představí také moderátorka Martina Hynková Vrbová a chirurg Tomáš Ventruba. Na další premiérové díly se opět můžete těšit od 28. srpna.

Proč dává Vladimír Polívka podpisy i mužům a co nejdrsnějšího mu řekla fanynka?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.