Celebrity

8. června 2024 07:00

David Laštovka

Bolek Polívka se pochlubil nejstarší dcerou Kamilou. Navrhuje kostýmy a žije v ústraní

Prima+ uvádí premiéru seriálu Hořký svět II

Bolek Polívka je otcem šesti dětí. Zatímco dvě z nich, syn Vladimír a dcera Anna, se stali rovněž úspěšnými herci, jeho nejstarší dcera Kamila žije tak trochu v ústraní a o mediální pozornost nestojí. Jaký spolu mají vztah a jaké profesi se věnuje?

Herec Bolek Polívka, který nyní září například v roli sládka rodinného pivovaru v seriálu Hořký svět na Primě, má šest dětí, tři dcery a tři syny. Nejstarším potomkem je dcera Kamila, která se mu narodila v prvním manželství se Stanislavou. Kamila na JAMU v Brně vystudovala scénografii a spolupracovala s řadou divadel, včetně jednoho z nejprestižnějších - Národního divadla.

Jako kostýmní výtvarnice se podílela na řadě filmů a seriálů. Za snímek Odpad město smrt režiséra Jana Hřebejka byla dokonce nominována na Českého lva. Přestože manželství Bolka Polívky a Stanislavy příliš dlouho nevydrželo, o Kamilu se vždy řádně staral a dodnes s ní má velmi krásný vztah.

Druhá manželka byla milenkou Gotta a Josefa Somra

S druhou ženou, herečkou Evelynou Steimarovou, která předtím byla milenkou zpěváka Karla Gotta a životní partnerkou herce Josefa Somra, má dceru Annu, která je úspěšnou herečkou. Stejně jako jeho syn Vladimír, který se mu jako třetí potomek narodil ve vztahu s francouzskou umělkyní Chantal Poullain.

Z posledního manželství s o dvacet let mladší Marcelou Černou, kterou si vzal před čtyřmi lety, má tři děti, syna Jana a Františka Antonína a dceru Marianu. Se všemi bývalými partnerkami i dětmi se herec pravidelně vídá a snaží se, aby rodina držela pohromadě.

Čtěte více ze života věčného klauna: Bolek Polívka je na smrt připravený. Poslední rozloučení trénoval v seriálu v pravé rakvi

Už by to konečně chtělo vnouče, říká Polívka

Bolek Polívka, který letos na konci července oslaví 75. narozeniny, přiznal, že by už uvítal vnouče. „Docela se těším, ocenil bych to, ale záleží na nich. Jestli těch dětí bude doma šest, sedm, nebo osm, to už je celkem jedno. A které z mých dětí se jako první postará o to, že budu dědečkem? Řekl bych, že Vladimír. Pokud ho nepředežene Jéňa,“ svěřil se s úsměvem herec pro pořad Showtime.

V seriálu Hořký svět hraje Bolek Polívka sládka milujícího pivo a jeho tradiční výrobu. Podívejte se na ukázku z premiérové druhé řady, kterou nyní můžete kdykoliv a kdekoliv sledovat na prima+:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.