Matouš Ruml vyvrací iluzi o seriálu o pivu. Samozřejmě pijeme nealko, prozradil

Prima+ uvádí premiéru seriálu Hořký svět II

Pro milovníky zlatavého moku jsou záběry z prostředí výroby piva, a především jeho ochutnávání, v seriálu z prostředí rodinného pivovaru jistě těmi nejpoutavějšími. Závidět hercům ale není co. Matouš Ruml řekl, co ochutnávali v práci před kamerou ve skutečnosti. Poznali byste to?

Zatímco v televizi můžete nyní sledovat celý příběh dvou bratrů a znovuvzkříšení rodinného pivovaru od samého začátku, herci už mají za sebou natáčení osmi dílů druhé řady, v níž pivo opět teče proudem.

Jak potvrzuje představitel jedné z hlavních rolí, Matouš Ruml, druhá řada seriálu Hořký svět, jejíž premiérové díly můžete už teď sledovat online na prima+, se bude ubírat příznivým směrem. „Pivovaru se daří velmi dobře, pivo se prodává a jedna velká myšlenka druhé série je, že se bude rozšiřovat výroba, což přináší daleko více nejen zábavných momentů, ale i problémů,“ řekl Ruml pro web Prima Ženy. Na chodu rodinného pivovaru Sázava je znát, že se do vaření zlatavého moku zapojí ženy. A co dál?

Líbí se vám seriál Hořký svět? Přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Syn Štěpána (Matouš Ruml) a Veroniky (Berenika Kohoutová), Honzík (Nathan Ruml), po zranění, které ukončilo jeho sportovní kariéru, našel zálibu v kreslení.

Sládek Bořek (Bolek Polívka) se vrací z protialkoholní léčebny, sbližuje se s Marií (Eva Holubová) a vypadá to i na jeho návrat do Sázavy na pozici sládka, kde se mezitím do práce zapojila jeho dcera Tereza (Barbora Černá). Michalovi (Jakub Štáfek) se jako sládkovi skvěle vede u konkurence v Chodějově a jeho vztah s bratrem Štěpánem je skvělý.

Hořký svět plný hereckých benefitů

Zacházet do větších detailů z děje Matouš Ruml nechce a raději než to, vyzdvihuje partu, která se při natáčení dvojky Hořkého světa sešla.  „Ta parta je fakt skvělá, někdy je těžké udržet při natáčení vážnou tvář, ale jak jsme dobrá parta, tak jsme i dobří profesionálové a nakonec to udržíme.To že nás to baví před kamerou, za kamerou, i během obědové pauzy, je samozřejmě plus,“ dodává.

Pivní kvíz: Vyzkoušejte se, kolik toho víte o hořkém světě

K pivu má Matouš Ruml pozitivní vztah, „tedy ještě jsem nezažil, že bych ho pil nerad,“ konstatuje. Nechuť k pivu by zrovna jeho postavě notně komplikovala herecký výkon, protože v seriálu zlatavý mok polknout musí nesčetněkrát. „Samozřejmě pijeme nealko. Takhle po ránu si dát sladkýho birela doma běžně nedělám. A ještě u toho dělat, že to člověku chutná,“ doplní ještě s náznakem lehkého znechucení.

Kterému z nejběžněji podávaných nápojů dáváte přednost?

Užijte si prima+ naplno. Zábava kdykoliv, kdekoliv a bez reklam.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.