Celebrity

22. května 2024 15:45

Kisa Císařová

Jakub Štáfek už narozeniny neslaví. Dcera mu popřála, po manželce nic nechtěl

Bábovky a plechovky – Jakub Štáfek

Jakub Štáfek (34) nechal Kristova léta za sebou a v čísle svého věku přivítal za trojkou čtyřku. Podle vlastních slov jsou ovšem pro něj narozeniny obyčejným dnem, který nikterak neprožívá ani neslaví. Jedna gratulace ale herci přece jen udělala obrovskou radost a ujít si ji nenechal. A to když mu všechno nejlepší popřála starší z jeho roztomilých dcerek Olívie (3).

„Je to pro mě den jako každý jiný. Mám to tak zhruba poslední čtyři roky,“ prozradil na sebe webu Prima Ženy Jakub Štáfek, když přišla řeč na jeho letošní narozeniny. Proč zrovna čtyři poslední roky, nad tím čerstvý čtyřiatřicátník krčí rameny. „Přestalo mě to zkrátka bavit a naplňovat,“ svěřil se herec. Přání od malé gratulantky, která se jednoznačně počítá mezi osoby Jakubovu srdci nejbližší, nicméně hrdého tatínka velmi potěšilo. A odehrálo se záhy potom, co se herec do svého narozeninového dne probudil.

Kdy budu slavit já, tatínku?

„Přišla a přála mi hned ráno. Zajímalo ji, kolik mi je, a pak se hned začala zajímat, kdy bude mít narozeniny ona,“ popsal s úsměvem herec, jak vypadala gratulace od jeho prvorozené dcery Olívie. Ta přišla na svět v roce 2021 a její maminkou je Jakubova manželka Dominika. Společně dvojice v roce 2023 přivedla na svět ještě druhou dceru, kterou šťastní rodiče pojmenovali Jasmína. Jelikož nejmladší z Jakubových žen ještě neumí mluvit, a tak popřát tatínkovi nemůže, a ta starší už to udělala, ve hře zůstala už jen půvabná zrzka Dominika.

Co připraví manželka?

Ani ta to ale se svým manželem nebude mít jednoduché. Aspoň podle toho, s čím se Jakub svěřil webu Prima Ženy. „Řekl jsem jí, že o nic nestojím. Čímž jsem myslel jak oslavu, tak i nějaký materiální dárek. Jestli něco přece jen udělá, to je otázka. Ono ale koneckonců se dvěma dětmi slavit nijak zvlášť ani nejde,“ uzavřel povídání Jakub Štáfek, který společně s Matoušem Rumlem, Berenikou Kohoutovou a dalšími hvězdami exceluje v seriálu Hořký svět. Nejen Jakuba si díky němu můžete připomenout každé pondělí ve 20:15 na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.