Celebrity

21. února 2023 09:45

Eliška Reiglová

Jakub Štáfek bude dvojnásobným otcem. Příchod miminka naznačil narážkou na jídlo

Oblíbený herec Jakub Štáfek (32) se v létě roku 2022 stal ženatým mužem. Za manželku si vzal matku své malé dcery Olívie a bylo co slavit. Důvod k radosti má tříčlenná rodinka i nyní – za nějaký čas se k nim přidá i člen čtvrtý. Hercova manželka Dominika je totiž těhotná.

Jakub Štáfek, kterého si diváci oblíbili například v seriálu Hořký svět, se bude dvojnásobným otcem. Na jaře roku 2021 přivítal na světě prvorozenou dceru Olívii, v létě 2022 si řekl ano s krásnou Dominikou a zanedlouho ho čeká další důvod k radosti. A jak se u herce s vytříbeným smyslem pro humor dalo čekat, novinku oznámil poněkud netradičně.

„Abych předešel pochybnostem o tom, zda má moje žena velký apetit. Ano! Má! Žere jako prase, protože čekáme dalšího člena rodiny,“ řekl Štáfek s nadsázkou deníku Blesk.cz.

Kluk mě nečeká

Jakub Štáfek už v minulosti přiznal, že ač si přál chlapce, holčička mu změnila život. Myslí si ale, že ať bude mít dětí, kolik chce, budou to jen samé dcery. Nezastírá, že v minulosti nebyl pro všechny své ex zrovna ukázkovým partnerem a má za to, že holky mu to jako otci budou vracet.

„Jsem rád za dcerku, vážně. Prvoplánově chceš kluka, ale osobně si myslím, že mě kluk do budoucna nečeká, budu holčičkový. Cítím, že mi budou zvonit šestnáctiletí kluci na dveře a budu si rvát vlasy, že to mám za to všechno, co jsem ženským způsobil. Do té doby budu mít zbroják,“ uvažoval Jakub Štáfek o budoucnosti v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Sdílejte článek
Štítky dítě rodina těhotenství herec Jakub Štáfek Dominika Štáfková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.