Celebrity

30. května 2023 17:00

David Laštovka

Bořek Slezáček randil s Pergnerovou i Šeredovou. Pít přestal po narození syna

7 pádů Honzy Dědka (37) - Bořek Slezáček a Spice Girls

Moderátor, hudebník a manažer Bořek Slezáček slaví 56. narozeniny a patří k charismatickým mužům, jehož postelí prošla spousta slavných žen. Jeden čas propadl alkoholu, na kterém se stal závislým.

Jeho láskou byla například o sedm let mladší moderátorka Tereza Pergnerová. Tu později nahradila top modelka Alena Šeredová. „Byli jsme spolu několik let a měli jsme se s Alenkou moc rádi,“ vzpomínal pro deník Blesk Slezáček, který se následně zamiloval do jiné modelky – Simony Krainové. Tu si v roce 2003 vzal za manželku a svatbu měli více než romantickou.

Čtěte také: Simona Krainová se pochlubila novým bydlením. Rekonstrukce byla nutná, řekl její muž

Brali se na zámku v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy. Po třech letech však přišel rozvod. K soudu se ani jeden z nich nedostavil, každý za sebe poslal svého advokáta. Od té doby si nemohou přijít na jméno. Životní štěstí našel až po boku půvabné blondýnky Žanety, s níž má dva syny: Nikolaje Alexandra a Andreje Viktora.

S alkoholem přestal po narození syna

Přestože Bořek Slezáček pracuje v showbyznysu, je vystudovaný inženýr ekonomie. Po studiích cestoval po světě. V životě si prošel obdobím, kdy se stal závislým na alkoholu, což ho málem přivedlo na existenční dno. „Dostal jsem se finančně do minusu. Když do pekla, tak na pořádném koni. Přestal jsem pít, když se nám narodilo první dítě,“ svěřil se v pořadu Limuzína na TV Óčko.

O své alkoholové minulosti nemá problém hovořit. Přiznává, že v období největší závislosti býval velmi nepříjemný na své nejbližší. „Obecně mám povahové tendence mistrovat a chovat se jako arogantní kretén. V alkoholu člověk nemá zábrany, takže se to projeví. Když přestaneš s pitím a uvědomíš si sebe sama, teprve pak s tím můžeš začít bojovat. Snažil jsem se o nějakou pokoru a podobně. Neříkám nic objevného, ale mé zásadní zjištění bylo, že tvé vlastní ego je tvůj největší nepřítel. Jakmile ho potlačíš a přestaneš vystrkovat před sebe, život je pak mnohem jednodušší,“ popsal Bořek Slezáček.

Mohlo by vás zajímat: Dostali se z úplného dna. 7 celebrit, které zvítězily nad drogami či alkoholem

Když ho někdo požádá o radu, jak se v podobné situaci zachovat, rád pomůže. „Cizí lidé mě kontaktují přes Facebook a chtějí poradit s tím, co dělat, když pije jejich partner, a podobně. Vlastně teď tak nějak částečně odčiňuji to zlo, které jsem jako opilec páchal. Tedy alespoň se o to snažím. Satisfakcí je mi pak má šťastná žena a děti,“ dodal moderátor.

Sdílejte článek
Štítky moderátor alkohol manželství narozeniny děti ženy Simona Krainová Alena Šeredová Bořek Slezáček milenky Tereza Pergnerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.