Celebrity

28. srpna 2022 11:51

Anna Fedorov

Slezáček o boji s alkoholem: Ztratil jsem veškerou sebeúctu. Vzdal hold manželce

Nenechte si ujít Bořka Slezáčka v pořadu Povídej

Herec a moderátor Bořek Slezáček (55) se rozpovídal o svém boji s alkoholem. Tomu holdoval řadu let a až před časem boj s démonem zvládl. Vděčí za to hlavně své manželce Žanetě. V pořadu Povídej na CNN Prima NEWS promluvil také o svém dětství, studiu i životních překážkách.

Seknout s alkoholem Slezáčkovi trvalo dva roky. „Hodně mi pomohla láska mojí ženy. Řekl jsem si, že jí to nemůžu udělat. Za ta léta jsem ztratil sebeúctu, takže bych klidně kalil dál. Ale neměl bych to, co mám. Neměl bych děti a rodinu, nějakou vizi a mety, které postupně zdolávám. O to bych přišel,“ přiznal v pořadu Povídej.

Alkoholu prý holdoval celých 20 let. „Získal jsem spoustu průserů, ale i životních zkušeností. Samozřejmě nikomu nestojí za to vyhodit polovinu života vysedáváním v baru nebo válením se ve škarpě. Ale ta cesta mě přivedla do mého současného života, ve kterém jsem spokojený, šťastný a srovnaný se sebou. A jestli to byla cena, kterou jsem musel zaplatit, tak jsem ji zaplatil rád. Jen mi je líto lidí, které jsem po cestě zranil,“ svěřil sympatický herec. Celý rozhovor můžete sledovat už tuto  neděli ve 21:30 na CNN Prima NEWS, pořad Povídej moderuje Radka Červinková.

„Žaneta se mnou prošla velkou část toho života. Vlastně část mého účtu zaplatila ona. Všechno musela vytrpět a přestát. Nikdy mi ale nic nevyčítala. Vysvětluji si to tak, že to pro ni byl také určitý životní stimul,“ doplnil herec, který slaví úspěch zejména v muzikálech. V pražském divadle Broadway hraje například v Lásce nebeské či Kvítku madragory, v Činoherním klubu zas v inscenaci Macbeth.

S manželkou Žanetou vychovává dva syny, Kolju a Andreje. Byl ženatý se Simonou Krainovou, čtyři roky chodil s Alenou Šeredovou. Má za sebou řadu úspěchů i pádů, kterých na své životní cestě vyšel posílen.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.