Astročlánky

25. března 2024 06:00

Robert Policar

Březnový úplněk ve Vahách bude mít vliv na vztahy: Rozšiřte okruh svých přátel

Úplněk ve Vahách nastane dnes, tedy v pondělí 25. března 2024, kolem osmé hodiny ranní. Navíc bude doprovázen částečným zatměním Měsíce, což je vždy velmi působivé a může to mít silný vliv na vaše současné vztahy.

Poselstvím tohoto úplňku je rozšířit okruh vašich přátel a nenechat se příliš omezovat náladovostí a přecitlivělostí nejbližších. Jednejte rozhodně, ale s respektem a trpělivostí k jiným pohledům na svět. Každý sní svůj sen, teď je však důležité, co máte na srdci vy. Nenásilná komunikace je pro tento den posvátným klíčem.

Tento úplněk může prověřit mnoho vztahů, a buď je posílí, nebo ještě více rozdělí. Důležitou roli mohou sehrát přátelé, kteří se u různých partnerů mohou výrazně lišit. Pokud chcete, aby váš současný partner respektoval vaše přátele, měli byste učinit první krok a začít respektovat ty jeho. V jiném případě bude lepší, když si vzájemně poskytnete potřebný prostor. Také si můžete najít přátele společné, což může mít příznivý vliv na každého zúčastněného. Pokud zjistíte, že někteří přátelé nejsou dostatečně zainteresováni jako vy, nastavte jim nové, zdravější hranice. Zkuste tedy sjednotit společné životní vize tak, abyste byli spokojení všichni.

Ve více lidech se toho více zvládne

Život jde neúprosnou rychlostí kupředu a s ním mohou přicházet různé životní příležitosti, které vás mohou náhle překvapit, a vy budete stát před rychlou volbou. Připomeňte si své důležité záměry a cíle a podívejte se kolem na lidi, se kterými byste mohli spolupracovat, něco nového v tomto světě utvářet. Celá lidská společnost se ocitá na prahu nových společenských trendů, které mohou být v tento den více než zřejmé. Najděte si tedy svůj kmen a nechte druhé, ať si vyberou ten svůj. Zaměřte se na své potřeby a pobývejte s lidmi, kteří těmto potřebám rozumí a podporují je. Buďte ochotni odpustit těm, kteří vás zatím podpořit neumí. Mějte s nimi trpělivost. Co není teď, může být jindy.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která mají největší úspěchy v lásce: Vztahy snadno navazují Raci i Býci

Následujte svou osobní vizi

Nastává čas, kdy si můžete více než kdy jindy uvědomit své vlastní určení. Tento rok přeje odvážným, a tak se nenechte stáhnout pochybnostmi těch, kteří jsou vám sice velmi blízcí, ale možná právě proto nevidí vaše nové, pravé já, které se vynořuje. Možná si vzpomenete na určité situace z minulého života, kdy jste se vzdali své moci, ale teď máte možnost učinit jinou volbu. Tím, že řeknete „Ano“ sobě, stanete se pro své nejbližší mnohem jasnější a oni pak budou přesně vědět, čím vás potěšit. Pokud byste se jen druhým přizpůsobovali, mohli byste se stát neuchopitelnými a svým způsobem i neviditelnými, a to není vůbec ideální výchozí stav.

Vezměte si svou sílu zpět

V tento magický den si můžete navrátit sílu, kterou jste mohli zanechat ve špatně nastavených vztazích. Použijte k tomu sílu dechu a modlitby. Zatmění Měsíce bylo vždy velmi silným okamžikem, který mohl působit i zlověstně. Opak je však pravdou. Máte velkou příležitost se přiblížit ke svému pravému sebeurčení, a tak udělejte vše potřebné k tomu, aby se tak stalo. Nastavte svým blízkým i přátelům takové hranice, abyste se v nich mohli svobodněji a kreativně pohybovat, bez jakéhokoliv pocitu viny. Spolupracujte s lidmi, jejichž krása časem roste, a nenechte se oklamat těmi, kteří jen dobře vypadají nebo mají zajímavý styl.

Jaký bude tento týden podle mariášových karet, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.