Celebrity

21. srpna 2022 09:56

Josef Šťastna

Bývalá přítelkyně Dominika Feriho porodila krásného syna. V porodnici se zdrželi

Anna Franke, která pracuje jako asistentka předsedy senátu Miloše Vystrčila (62), ale do povědomí veřejnosti se zapsala hlavně jako přítelkyně bývalého politika Dominika Feriho (26), se raduje z toho, že si po porodu konečně malého syna mohla odvézt z porodnice domů. Otcem malého Mikuláše je Martin Čech.

Anna Franke, která dlouho tvořila pár s nadějným politikem Dominikem Ferim, se stala maminkou už v polovině července. Malý Mikulášek ale potřeboval dohled lékařů, proto brány porodnice mohl s maminkou opustit až nyní.

„Skříteček na cestě z porodnice. Mikulášek už je doma,“ uvedla okouzlující žena na svém facebookovém profilu ke snímku, kde matku a syna na cestě z porodnice doprovází také pyšný tatínek Martin.

„Dne 14. 7. 2022 se nám narodil ten největší-nejmenší bojovníček. Už teď víme, že veliký po tatínkovi ještě není, ale bude! Nedočkavý je za to po nás obou. Vítej maličký, tady u nás na světě se ti bude líbit, slibuju. Až trosku vyrosteš, budu ti vyprávět, jak tě nebe přivítalo duhou a kolik lidí se z tebe radovalo. Už teď tě moc milujeme, ty náš chlapečku,“ uvedla Anna Franke na svém Instagramu, když popisovala, že miminku se chtělo na svět mnohem dříve, než byl stanovený termín porodu.

Anna Franke a její rodina si klid a pohodu zaslouží. Období před těhotenstvím pro mladou dámu nebylo zrovna jednoduché. Kolem jejího bývalého partnera Dominika Feriho se totiž rozhořel sexuální skandál. Objevila se svědectví několika dívek, že je sexuálně zneužíval a vynucoval si pohlavní styk.

Dominik Feri se pokusil o sebevraždu?

Feri, který byl do svého sexuálního skandálu považován za mladou politickou hvězdu a kamarádila se s ním i šéfka TOP 09 Markéta Pekarová Adamová (37), připustil, že se k ženám nechoval dobře, ale odmítá, že by se dopustil trestného činu. Na politické funkce ale rezignoval a věří, že jednou očistí své jméno u soudu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.