Celebrity

16. července 2022 10:27

Vanesa Havlíková

Bývalá přítelkyně Dominika Feriho porodila: Anna dala dítěti krásné jméno

Anna Franke, která vstoupila do povědomí veřejnosti jako asistentka šéfa senátu Miloše Vystrčila (61) a také jako přítelkyně bývalého politika Dominika Feriho (25), porodila chlapečka. Radostnou novinku ohlásila prostřednictvím svých sociálních sítí.

Anna Franke se stala poprvé maminkou.  Společně s partnerem Martinem Čechem přivítali na svět roztomilého chlapečka.

Jméno řeckého původu

Dvojice se už na svého prvního vytouženého potomka velmi těšila, malý chlapeček neotálel a na svět přišel o několik dní dříve. Jméno zvolili rodiče řeckého původu, chlapec dostal jméno Mikuláš.

Průběh těhotenství

Novopečená maminka je velmi ráda, že vysněný chlapeček je zcela v pořádku. Průběh těhotenství totiž Anna Franke neměla zcela hladký a rozhodně se neztotožňuje s názorem, že těhotenství je nejkrásnějším obdobím ženy.

„Už jsem se cítila i líp. Fyzicky, psychicky a ve vlastním těle. Nohy mám plné vody, tváře, prsty… všechno oteklé, nateklé. Žáha mě pálí, křeče mě budí celou noc, že už nevím, kdy jsem naposled dvě hodiny v kuse spala. Mám strach o malé, strach o to, jak se se vším poperu. Jak zvládnu porod, kojení, výchovu, hejty a nevyžádané útočné rady maminek. Uf. Že je těhotenství nejkrásnější období ženy, musel říct chlap,“ emotivně a s pokorou popsala své dojmy na sociálních sítích.

Osud Dominika Feriho

Období před těhotenstvím pro mladou Annu nebylo zrovna jednoduché. Kolem jejího bývalého partnera Dominika Feriho se totiž rozhořel sexuální skandál. Objevila se svědectví několika dívek, že je sexuálně zneužíval a vynucoval si pohlavní styk.

Feri, který byl to té doby považován za nadějného mladého politika, nařčení nejdříve označoval za lež. Později pouze připustil nevhodné chování k ženám, trestný čin ale odmítá. Přesto rezignoval na post poslance a z veřejného života se stáhl. Anna mu byla ze začátku velikou oporou a snažila se společně s Dominikem překonávat těžké životní období. Po několika dalších týdnech se však rozešli.

Dominik Feri skončil v nemocnici:

V polovině letošního března Dominika Feriho obvinila policie ze znásilnění včetně činu, který měl být spáchán na osobě mladší 18 let. Bývalé hvězdě TOP 09 hrozí až 10 let vězení.

Sdílejte článek
Štítky těhotenství TOP 09 Miloš Vystrčil Dominik Feri Senát Parlamentu ČR Martin Čech

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.