Jak poznat notorického nevěrníka: 7 znaků, které ho prozradí

Nevěra může za jistých okolností okořenit uvadající vztah, ale spíše vždy hrozí, že může rozbít i pouto, které na první pohled vypadá pevně. Dámy a slečny, víte, jak poznat nevěrníka?

Muži jsou nevěrní, protože hledají experimenty a mají tendenci se rozhlížet, zda v jiné zahrádce nerostou sladší plody. Když je nevěrná žena, tak jde do tuhého, protože dává signál, že si začala hledat jiný pevný bod ve svém vesmíru. Vraťme se ale k mužům. Víte, jak poznat, že máte doma nevěrníka?

1. Už to udělal v minulosti

Kdo v minulosti byl nevěrný, bude mít tendenci to zkusit znovu. Je to prostě zvyk, muži budou mít zase choutky zkusit to jinde. Dámy, pokud jste muže odloudila jiné ženě a usmívala jste se, jak jste skvělá, že jste ho klofla, tak musíte počítat s tím, že jednou se to může stát i vám.

2. Lže a vymýšlí si báchorky

Tvrdil vám, že jde s kamarádem na tenis, ale vy jste zrovna šla kolem kurtů a on tam nebyl? Řekl vám, že se musí zdržet v práci, ale když jste zavolala jeho šéfovi, tak ten vám oznámil, že dnes váš miláček skončil naopak dříve? To znamená, že váš chlap vám lže. Přemýšlejte, proč se tak děje. Myslíte si, že vám lže, aby pro vás v tichosti a utajení zařídil dort k narozeninám? Nebo aby zamluvil společnou dovolenou jako překvapení? Zřejmě je to zcela jinak.

3. Hlídá si mobilní telefon

Nechával dříve válet svůj telefon na stole v kuchyni a nyní to nedělá? Když mu někdo volá, jde si to vždy vyřešit na zahradu? Když mu pípne zpráva, tak si ji před vámi nikdy nepřečte? Koukejte zbystřit, tady něco nehraje.

4. Změna v ložnici

Ztratil o vás erotický zájem? Je naopak přehnaně pozorný a snaží se být skvělým milencem? Chce zkoušet polohy a praktiky, kterého ho nikdy dříve nezajímaly? Opět to můžete považovat za signál, který by vás neměl nechat v klidu.

5. Obviňuje vás z nevěry

Začal najednou tvrdit, že se hodně fintíte, když jdete ven? Začal vám předhazovat, že určitě někoho máte? Vymyslel zbytečnou scénu, ve které vám tvrdil, že vás s někým viděl? Buď najednou začal žárlit, nebo se snaží rafinovaně odvézt pozornost od vlastních hříchů.

6. Utajené bankovní konto

Náhodou jste zjistila, že si založil další bankovní konto, kam si potají ukládá peníze. Proč to dělá? Pozor, toto už nemusí být flirt, to už zavání tím, že váš miláček vede dvojí život a má paralelní vztah.

7. Přestal se s vámi hádat

Dříve s vámi diskutoval o každé maličkosti, na všechno měl svůj názor, uměl se s vámi pohádat o politice i nedělním výletu. Najednou je v pohodě, se vším souhlasí, na všechno kývne... Možná mu došlo, že třenice ve vztahu nikam nevedou. Možná je mu ale vtah už dávno ukradený, protože energii upouští jinde.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.