Celebrity

1. července 2022 13:20

Josef Šťastna

Bývalá přítelkyně Dominika Feriho o těhotenství: Křeče, strach i velká pýcha

Půvabná Anna Franke vstoupila do povědomí veřejnosti jako asistentka předsedy Senátu Miloše Vystrčila (61) a jako přítelkyně Dominika Feriho (25), který byl před sexuálním skandálem považován za nadějnou tvář politické strany TOP 09. Anna Franke je nyní těhotná a popsala své pocity z požehnaného stavu.

Anna Franke dlouho byla mladému politikovi oporou. Dokud byl poslancem, zažívali hezké časy. Byla s ním ale i v momentě, kdy se v médiích objevila řada svědectví, ve kterých několik mladých žen uvedlo, že se na nich Feri dopustil sexuálního nátlaku. Dominik Feri veškerá tato tvrzení odmítl s tím, že se ničeho protiprávního nedopustil. Přiznal pouze, že se k ženám ne vždy choval jako gentleman. Dodal také, že je připraven obhájit se u soudu.

„Prokážu svou nevinu tak jako doposud ve všech ostatních případech v této věci, doufám, že s vámi brzo budu moci komunikovat jako dřív,“ napsal Feri v prohlášení na svém Instagramu. Zdálo se, že je nad věcí a je přesvědčen, že soud jeho jméno očistí. V květnu ale náhle skončil v nemocnici a objevily se spekulace, že se pokusil o sebevraždu. Například web web Novinky.cz uvedl, že měl na těle bodnořezná zranění. Cizí zavinění policisté vyloučili.

Podívejte se na reportáž o údajném Feriho pokusu o sebevraždu:

Údajný pokus o sebevraždu přišel v době, kdy už politik pár s půvabnou Annou netvořil. Ta s novým přítelem Martinem očekává potomka a k Ferimu se veřejně nevyjadřuje. Se svými sledujícími se ale podělila o pocity, které má jako nastávající maminka.

Bývalá partnerka Dominika Feriho bude pyšnou matkou

„Už jsem se cítila i líp. Fyzicky, psychicky a ve vlastním těle. Nohy mám plné vody, tváře, prsty… všechno oteklé, nateklé. Žáha mě pálí, křeče mě budí celou noc, že už nevím, kdy jsem naposled dvě hodiny v kuse spala. Mám strach o malé, strach o to, jak se se vším poperu. Jak zvládnu porod, kojení, výchovu, hejty a nevyžádané útočné rady maminek. Uf. Že je těhotenství nejkrásnější období ženy, musel říct chlap,“ emotivně a s pokorou popsala své dojmy na sociálních sítích.

Zatímco Dominik Feri je mimo jiné stíhán i pro trestný čin znásilnění spáchaný na dítěti, které dovršilo 17 let, jeho bývalá láska má zcela jiné starosti. Sleduje, jak v jejím těle roste nový život a je pyšná na to, že bude matkou.

„Zároveň jsem se asi nikdy necítila víc pyšná na svoje tělo. Protože teď zrovna dodělává plíce a taky vyrobilo ty maličké ručičky a nožičky a nosánek. Takže možná si připadám jako velryba a možná kvůli tomu nesmyslně pláču ve slabých chvilkách. Ale tahle velryba zrovna vyrábí malý velký zázrak,“ napsala Anna Franke otevřeně na svém Instagramu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.