Celebrity

28. května 2022 20:07

Tomáš Durčák

Feri se podřezal? Muž podezřelý ze znásilňování žen se prý pokusil o sebevraždu

Dominik Feri se měl pokusit o sebevraždu

Bývalý člen TOP 09 a poslanec Parlamentu České republiky Dominik Feri (25) byl v sobotu v podvečer převezen záchrannou službou do nemocnice. Vše zatím nasvědčuje tomu, že se zřejmě pokusil o sebevraždu. První informace hovoří o tom, že se údajně pořezal.

O zásahu v ulici Kubelíkova v Praze, kde Dominik Feri bydlí, médiím poskytla podrobnosti mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová: „Vyjížděli jsme do ulice Kubelíkova k úrazu 25letého muže. Po ošetření byl převezený do nemocnice,“ uvedla pro CNN Prima NEWS.

Informaci o výjezdu potvrdil pro CNN Prima NEWS také policejní mluvčí Jan Rybanský. „Mohu potvrdit, že jsme po 17. hodině asistovali záchranné službě v bytě v Kubelíkově ulici, kde se podle prvotních informací muž pokusil o sebevraždu. Ten byl následně převezen k ošetření do nemocnice.“ Případem se již podle něj začali zabývat kriminalisté.

Bližší podrobnosti o tom, k čemu přesně mělo dojít, zatím z oficiálních míst chybí, nicméně dle webu Novinky.cz měl Dominik Feri utrpět bodná a řezná zranění. Při převozu do nemocnice měl být při vědomí.

Ferimu za možné znásilnění hrozí vysoký trest

Hvězdně rozjetá politická kariéra Dominika Feriho loni v květnu bleskově skončila poté, co weby Deník N a A2larm přinesly výsledky společného úsilí v podobě výpovědí dívek, které se měly stát obětí sexuálního obtěžování a znásilnění ze strany Feriho. Mladý poslanec v reakci na zveřejnění obvinění rezignoval na svůj post poslance a opustil i řady TOP 09.

Odmlčel se i ze sociálních sítí, kde během covidové pandemie slavil svými informačními posty velký úspěch. Až letos 8. března na svém Instagramu napsal: „Po 9 měsících konečně nastal posun. Prokážu svou nevinu tak jako doposud ve všech ostatních případech v této věci. Doufám, že s vámi brzo budu komunikovat jako dřív.“

Avšak 19. května státní zástupce zamítl Feriho stížnost, kterou bývalý poslanec podal na zahájení trestního stíhání. Pokud by Ferimu byla prokázána vina, hrozí mu dle vyjádření policie až deset let vězení, jelikož měl údajně trestný čin znásilnění spáchat na osobě, které v té době bylo pouhých 17 let.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.