Celebrity

27. října 2024 13:00

Michaela Vlčková

Jasmina Alagič prozradila, co by na sobě chtěla změnit: Není spokojená se svým nosem

Influencerka a moderátorka Jasmina Alagič (35) je ke svým sledujícím na sociální síti Instagram zcela upřímná. Přestože si mnozí její obdivovatelé myslí, že je zcela dokonalá, ona sama to tak nevnímá. Nyní se svým fanouškům svěřila, se kterými částmi sama sebe není spokojená.

Prostřednictvím instagramových příběhů Jasmině fanoušci pokládali otázky, na které manželka rappera Rytmuse odpovídala naprosto otevřeně. Jeden ze sledujících se dotázal, zda i ona na sobě nemá něco ráda.

Kráska přiznala, že ano, a dokonce svěřila, s čím konkrétně není spokojená. „Samozřejmě, že i já vím, co bych na sobě mohla zlepšit. Ale není to nic, co by mi ubralo kousek lásky k sobě samé. Mohla bych mít menší nos, štíhlejší kotníky, pevnější postavu, více sebekázně, větší porozumění v určitých oblastech, ale to všechno mi neubírá z mé lásky k sobě,“ rozpovídala se Alagič ve svém instagramové story.

Následně vysvětlila, co pro ni znamená sebeláska. „Víte, co by mi ubíralo na sebelásce? Kdybych lhala, kdybych předstírala, že jsem někdo jiný, nebo kdybych dělala věci, které potěší ostatní víc než mě samotnou. Kdybych trávila každou chvíli přemýšlením o tom, co si o mně myslí ostatní, místo abych se soustředila na svou vlastní spokojenost,“ nastínila Jasmina, která společně s Davidem Gránským moderuje 12. řadu soutěže Česko Slovensko má talent.

Video: Narozeninové překvapení pro Jasminu Alagič. Dojal ji Rytmus i maminka a sestra:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 10. 2024

Práce, kterou je třeba udělat, se může týkat peněz, investic a dalších finančních záležitostí. Vaše mysl je obzvláště rychlá a je pravděpodobné, že vše zvládnete dobře. Zvláště užitečné se vám budou zdát technologie. Možnost významného finančního zisku je silná, stejně jako kariérní postup. Příznivé jsou také přátelství, milostné záležitosti a rodinné vztahy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.